Domáce výťahy a zvislá plošina Strategos – do času i nečasu

Firma a jej aktivity

Nezaháľame ani počas aktuálneho obdobia. Pred niekoľkými týždňami sme zašli do trebišovského okresu. Tunajšia klientka totiž mala jasnú prosbu – potrebovala kvalitný a odolný domáci výťah, vhodný na prepravu imobilných osôb na invalidnom vozíku. Naša voľba bola hneď jasná. STRATEGOS.

Optimálny výťah pre imobilných ľudí

Zvislú zdvíhaciu plošinu STRATEGOS si klienti a ich potreby žiadajú naozaj často. Súvisí to s množstvom výhod, ktoré so sebou prináša. Pokiaľ máte na mieste, kde by sa Vám zišlo takéto zariadenie, pevnú betónovú plochu, je jej inštalácia jednoduchá a rýchla. Nevyžaduje žiadne búracie práce, a teda ani veľké upratovania.

 

Inštalácia výťahu pre vozíčkarov

 

Ďalšou výhodou je kvalita materiálu, z ktorého sa vyrába. V štandarde ju dodávame z pozinkovaného kovu. Hlavne v domácich (slovenských) a poveternostných podmienkach sú veľkým plusom aj jej antikorózne vlastnosti. Dlhodobo a odolne zvláda výkyvy počasia, dažde, búrky, sneh, mráz, páľavu slnka i pôsobenie vetra. Je to jeden z top produktov do vonkajšieho prostredia dostupný na domácom trhu. Preto ju aj v tomto smere považujeme za ideálnu investíciu, ktorá vydrží dlhé roky aj v extrémnejších poveternostných podmienkach.

Ako ste už istotne zo sprievodných fotografií postrehli, pri tejto inštalácii náš výťah STRATEGOS vôbec nezasahuje do schodiska, takže ušetril miesto aj pre ostatných členov a návštevníkov domu. Preto sa nemusíte obávať, že by ostatní rodinní príslušníci či návštevníci boli nejako obmedzovaní. Zväčša sa dá prijateľne priestorovo prispôsobiť.

 

STRATEGOS - zdvižná plošina pre imobilných

Schodiskové výťahy – funkčný a elegantný doplnok domácností

Ako vidíte na priložených záberoch, je to zvislá výťahová plošina, ktorej maximálny vertikálny zdvih dosahuje až hranicu troch metrov. Samozrejme, ako aj ostatné z našich produktov, je absolútne bezpečná.

Pravdaže, súčasťou „balenia“ je vždy aj zaškolenie pacienta v oblsuhe klienta a ostatných rodinných členov a i., ktorí budú výťah na schody používať. Ako ste si asi už všimli, ani počas súčasnej spoločenskej situácie sme nepoľavili a prinášame Vám zariadenia, ktoré Vám, veríme, uľahčujú život. Naši technici však pri práci svedomito dbajú aj na bezpečnosť našich klientov.

Uvedomujeme si, že s našimi zariadeniami sa treba zžiť. Aj keď je ich používanie veľmi jednoduché a rýchlo si na ne všetci zvyknú, v mnohých našich klientoch budia veľký rešpekt, preto sa Vám vždy snažíme všetko ukázať, vysvetliť a naučiť Vás ich efektívne obsluhovať. Zblížiť sa s nimi. Tak, aby sa stali naozaj Vašimi plnohodnotnými pomocníkmi. Aj na to máme po celom Slovensku našich servisných technikov, ktorý sa venujú našim klientom vo všetkom čo potrebujú. Samozrejme s ľudským prístupom a ochotou pomôcť.

 

Povedali o nás