Bezbariérový prístup – jednoducho dosiahnuteľná samozrejmosť, na ktorú sa však často zabúda

Firma a jej aktivity

Nedávno sme inštalovali aj výťah na schody našej klientke z okresu Dunajská Streda. Oslovila nás s konkrétnou požiadavkou. Pokiaľ máte podobný problém ako ona – či už veľmi úzke, strmé alebo šikmé schodisko – nemusíte sa obávať. Na trhu máme už dlhšie overené bezpečné riešenie – stoličkový výťah FreeLift.

 

FreeLift – výťah pre imobilných vhodný aj do komplikovanejších priestorov

Naše produkty - domáce výťahy, zdvíhacie plošiny pre imobilných, stropné zdviháky, zdviháky do auta či schodolezy - ponúkajú vždy množstvo výhod, na základe ktorých sa rozhodujete, ktorý z týchto pomocníkov by bol najosožnejší práve u Vás doma. Spomedzi výťahov na schody býva veľmi často žiadaný práve výťah pre imobilných FreeLift. Má viacero revolučných vlastností, ktoré spohodlňujú život jeho majiteľom i ich rodinným príslušníkom.

Jednak disponuje silnými batériami, keďže má posilnené ich elektrické napájanie a dobíjanie, takže je vhodným spoločníkom aj pre dlhé dráhy (napr. na preklenutie viacero poschodí či na často opakované používania). Frekventovane si ho preto žiadajú napr. obyvatelia bytoviek – či už imobilní pacienti alebo seniori, ktorí sa potrebujú dostať ku svojmu bytu (s nákupom, z návštevy, od lekára a pod.).

 

Výťah na schody pre imobilných

 

Ďalej po ňom často siahajú majitelia už spomínaných strmých, úzkych či veľmi šikmých schodísk. Efektívne šetrí priestor. Tým, že využíva len jednu vodiacu koľaj (vedenú nízko nad schodmi), sa dokáže plne prispôsobiť (lemovať) dráhe Vášho schodiska. Zároveň sa dá ukotviť aj len do steny. A celkové zmenšenie potrebného priestoru na prejazd imobilnej osoby je možné aj vďaka automatickému otáčaniu sedačky pri prechode úzkymi priestormi. Ako vidíte aj na priložených záberoch, v  tomto prípade išlo o dráhu navrhnutú do výšky prvého poschodia. Všimnite si jej špeciálne zvislé ukončenie v dolnej stanici tak, aby sa ušetrilo miesto na schodoch v zákrute.

 

Kvalita a bezpečnosť v minimalistickom dizajne – atribúty dosiahnuteľné aj pri bezbariérovom prístupe

Samozrejme, už samotná značka výrobcu tohto výťahu pre imobilných – Handicare – je na svetovom trhu tradičnou zárukou kvality, bezpečnosti a efektívneho riešenia a šetrenia priestoru. Výhodou je aj moderný elegantný dizajn, vďaka ktorému tento produkt nepôsobí rušivo. Ako vidíte aj na priložených fotografiách, máte možnosť zvoliť si rôzne farebné prevedenia tak, aby Vám tento výťah na schody ladil s okolitým  interiérom. Pravdaže, zvoliť si môžete aj  rôzne materiály sedačky – opäť podľa Vašich preferencií. Automatickou súčasťou je aj plynulý a tichý chod tohto zariadenia.

Priložené fotografie boli tesne po inštalácií. Sú výpovednou ukážkou toho, že takáto inštalácia po sebe nezanechá optické zmeny, resp. že pred ani počas nej nie sú potrebné žiadne stavebné úpravy, preto interiér ostáva nezmenený a samotná inštalácia prebieha veľmi rýchlo.

Povedali o nás