Centrum schodiskových výťahov – otvárame veľký showroom v Bratislave!

Info spravodaj

Máme skvelú novinku.

To, že spoločnosť Velcon je líder v oblasti bezbariérovosti na Slovensku, už dávno viete. Po dlhšom dôslednom plánovaní a chystaní Vám teraz prinášame úplne nový koncept pomoci pri hľadaní najvhodnejšieho bezbariérového riešenia pre Vaše potreby – či už ide o Vašu domácnosť (interiér vs. exteriér), presuny automobilom, zdviháky vhodné na domáce či odborné cvičenia, začlenenie bezbariérového prístupu do verejných priestranstiev (úradov, škôl, reštaurácií, zdravotníckych zariadení, obchodov a i.).

 

Centrum výťahov – Bratislava

 

Domáce výťahy, stropné zdviháky, úpravy áut pre ŤZP a iné

Už dlhšie sme plánovali vytvoriť spoločný priestor, v ktorom by ste si mohli pozrieť, odkonzultovať, poradiť sa s odborníkmi a hlavne môcť si priamo vyskúšať zariadenia, ktoré pre Vás prinášame - domáce výťahy, zdvíhacie plošiny, stropné a iné zdviháky, schodolezy, zdviháky do auta pre osoby ŤZP – zvážiť si a rozhodnúť sa, ktoré z nich by pre Vás boli najprínosnejšie.

Na základe dlhodobých skúseností v problematike odstraňovania architektonických bariér dozrel čas na to, aby na Slovensku vznikol priestor, kde si ľudia s telesným hednikepom, ich rodinní príslušníci, a celkovo osoby, ktoré sa s týmito zariadeniami z akéhokoľvek dôvodu dostávajú do kontaktu (napr. architekti, projektanti či pracovníci zdravotnej a sociálnej sféry) môžu bez obmedzení pozrieť a odskúšať dostupné zdvíhacie zariadenia pre imobilných.

Veľkú výhodu vidíme v tom, že naši odborníci sa Vám – našim klientom – na tomto mieste môžu naplno venovať, tzn. dostatočne podrobne a individuálne s Vami preberať Vaše predstavy, vízie, očakávania, a prekonzultovať s Vami rôzne možnosti a návrhy bezbariérových riešení.

 

Preto pripravujeme otvorenie siete showroomov s názvom „CENTRUM SCHODISKOVÝCH VÝŤAHOV“.

 

Viac informácií o Centre schodiskových výťahov

 

Samozrejme, v sídle našej spoločnosti - vo Vlkanovej pri Banskej Bystrici, už takýto showroom máme. Kvôli veľkému záujmu však otvárame nový veľký showroom aj pre ľudí z Bratislavy a okolia, resp.  z celého západného Slovenska, teda pre všetkých, ktorí sem budú mať cestu alebo si spravia výlet do Bratislavy a prídu nás navštíviť, dať si s nami kávičku, osviežujúcu limonádu, či voňavý čaj v príjemnom prostredí, kde budeme  spoločne hľadať optimálne riešenia pre spríjemnenie a spohodlnenie Vášho príbytku a rôznych presunov.

 

Centrum schodiskových výťahov - Bratislava

 

Predvedieme vám najmodernejšie riešenia odbúrania bariér

V západnej Európe sú takéto priestory čoraz frekventovanejšie sa vyskytujúcim trendom, na Slovensku zatiaľ, žiaľ, chýbali. Preto sme sa pustili do veľkej výzvy a veríme, že Vás poteší a hlavne pomôže.

Žiaľ, mnoho ľudí potrebuje riešiť nepríjemné a neraz veľmi náročné, až nezdolateľné presuny. Či už kvôli veku alebo rôznym zdravotným problémom. Mnohí potrebujú pomoc napr. pri zdolávaní schodísk, či riešiť starostlivosť pomocou zdvihákov pre imobilných. Dnešná hektická doba so sebou prináša množstvo nečakaných zvratov, problémov, no zároveň aj výkonné technologické zlepšenia.

Je medzi nami stále viac tých, ktorí potrebujú dobudovať vo svojom dome výťah za rozumnú cenu, aj keď neraz s atypickými priestorovými požiadavkami a riešeniami. Samozrejme, nie všetci si vedia predstaviť tieto zariadenia naživo, a majú preto mnoho sprievodných otázok. Radi by si predtým ako si niečo kúpia, vyskúšali viaceré možnosti a celkovo videli do čoho idú. A práve nato slúži náš jedinečný showroom. 

 

Centrum schodiskových výťahov

 

V našom showroome:

  • si môžete na vlastnej koži vyskúšať a detailne sa oboznámiť s našimi produktmi;
  • spoločne prekonzultujeme Vaše požiadavky, víziu a na základe nich pre Vás navrhneme najideálnejšie riešenie;
  • Vás zaškolíme v obsluhe pomôcok a zariadení na prekonávanie bariér;
  • pre Vás môžeme vykonať servis Vášho zariadenia alebo dodať požadované súčiastky či príslušenstvo k našim zariadeniam;
  • Vám budeme stále k dispozícii – na blízku, ak budete čokoľvek potrebovať, aby ste sa tak s nami cítili bezpečne a vedeli ste, že ste v dobrých rukách;
  • od nás ako projektant či architekt dostanete všetky technické podklady potrebné na zapracovanie našich zariadení do projektov a získate tak bližšiu predstavu o ich fungovaní, výzore a možnostiach začlenenia do interiéru či exteriéru;
  • alebo len proste prídete a dáte si s nami kvalitnú kávičku či čaj.

 

Všetci ste srdečne vítaní!


Odporúčame:

Keďže záujem o naše produkty je naozaj veľký, našim klientom vždy odporúčame dohodnúť si u nás stretnutie radšej vopred – na telefónnom čísle: 0905 402 845. Neradi mrháme časom našich klientov a nechávame Vás čakať. Pokiaľ sa nám ozvete vopred, snažíme sa zariadiť si program tak, aby sme mali dostatok času a mohli sme sa venovať iba Vám.

 

Adresa Showroomu:

Račianska 77 (oproti Figaro),
831 02 Bratislava

 

Tešíme sa na Vás.
Velcon tím.

 


 

Čo môžete u nás vidieť?

V našom portfóliu nájdete komplexnú ponuku zariadení umožňujúcich ľahšie presuny pre imobilné osoby, resp. osoby so sťaženou možnosťou pohybu – či už ide o dlhodobé problémy (zdravotný stav), dočasné problémy (zlomeniny, pooperačné stavy a pod.) alebo starších ľudí, ktorí jednoducho potrebujú pomoc, aby dokázali fungovať samostatnejšie, bezpečnejšie a komfortnejšie.

 

Nájdete u nás:

 

Otovorenie centra schodiskových výťahov – Bratislava

Povedali o nás