Do roka a do dňa – sľuby sa vždy plnia

Firma a jej aktivity

Možno si spomínate, že v spolupráci s Úradom pani komisárky pre osoby so zdravotným postihnutím sme pred dvomi rokmi vytvorili benefičnú akciu. Tento rok sme rámci nej darovali dva schodolezy a prisľúbili inštalovať zdvíhacie zariadenie dovedna trom inštitúciám, v ktorých doposiaľ chýbali. Zľahčený prístup do budovy si tak už dlhšie pochvaľujú návštevníci a pracovníci Miestneho úradu Rača v Bratislave. Zdvíhacie zariadenie poputuje aj do Domova sociálnych služieb v Batizovciach. A ďalší schodolez sme už úspešne odovzdali aj tretej vylosovanej inštitúcii – Spojenej škole v Prešove.

Aj napriek náročnému roku, spojenému s množstvom obmedzení, sa nám tak podarilo zrealizovať aj poslednú oficiálnu odovzdávku zariadenia, ktoré bude slúžiť na prekonávanie schodiska študentom špeciálnej Spojenej školy nachádzajúcej sa na ulici Matice slovenskej 11 v Prešove. Takže sme úspešne zavŕšili už druhý ročník benefičnej akcie.

 

Pásový schodolez pre hendikepovaných

 

Šikovná pomôcka – Pásový schodolez

Excelentná pomôcka – najobľúbenejší pásový schodolez VIMEC T09 ROBY bude odteraz plne k dispozícii nielen rodičom hendikepovaných detí, ale pomôže aj učiteľom a asistentom, ktorí už nebudú musieť „deti na kolesách“ nosiť po schodoch na rukách.

Ide o najpredávanejší schodolez na území Slovenska. Žiadaný je hlavne kvôli svojim kompaktným rozmerom, ľahkosti, jednoduchej obsluhe a nenáročnej manipulácii i otáčaniu v rámci schodísk. Tešíme sa, že putoval práve do školy, lebo aj deti si predsa zaslúžia dôstojné zaobchádzanie a ich asistenti pomocníka pre dosiahnutie vyššej bezpečnosti a ochrany svojho vlastného zdravia. 

A že nám bolo pri odovzdávaní a zaškoľovaní veselo, môžete vidieť aj na fotkách.

 

Darovanie pásového schodolezu

Povedali o nás