Stoličkový výťah na extrémny sklon schodov | Referencia

Info spravodaj

Pohotový pomocník, ktorý dokonale zapadne do vášho interiéru. Aj takto by sa dal opísať stoličkový výťah Freelift, ktorý sme pár dní dozadu inštalovali u jedného z našich spokojných klientov. 

Dostali sme, pre nás veľmi odvážne zadanie, v ktorom našou úlohou bolo umiestniť stoličkový výťah pre imobilných do interiéru rodinného domu s extrémnym sklonom. 

Cieľ bol viac ako jasný, výsledok musí pôsobiť vľúdne a aby sa jeho používateľ nezľakol technického prevedenia. Pokiaľ máme správne informácie od samotného zadávateľa projektu, tak musíme skromne prehlásiť, že sme to do bodky splnili na 100%. 

 

Stoličkový výťah pre extrémny sklon schodiska? 

Pre nás, žiadny problém! Schodisko na ktoré bol tento stoličkový výťah inštalovaný má extrémny sklon a tvar. Preto bolo pre nás obrovskou výzvou zvládnuť všetky tieto zložité podmienky. Našťastie naše 17-ročné skúsenosti nás už čo to naučili, a preto sa nám podarilo tento projekt dotiahnuť do úspešného konca. Naše špičkové produkty v spojení s našimi odborníkmi a skúsenými pracovníkmi dokážu podobné výzvy zvládnuť vždy na jednotku. Čoho dôkazom je aj priložené video stoličkového výťahu počas jeho prvej skúšobnej prevádzky. 

Veď posúďte výsledok sami. Klient z Bratislavy, pre ktorého bol tento projekt bezbariérovosti navrhnutý je s výsledkom tak ako my, nadmieru spokojný. A to nás teší zo všetkého najviac.

Zaujíma vás cena stoličkového výťahu pre takýto typ projektu?

Pokiaľ by ste uvažovali o riešení rovnakého, alebo podobného projektu, tak sa nám neváhajte ozvať na našubezplatnú infolinku: 0800 199 060, kde vám veľmi radi pomôžeme. Na základne bezplatného zamerania a vypracovania projektu vám pripravíme bezplatnú nezáväznú cenovú ponuku, a to priamo na mieru. 

Pre tento, ale aj ďalšie bezbariérové produkty, vám vieme pomôcť s vybavením štátneho príspevku, a to až do výšky 95% z hodnoty zariadenia.

Povedali o nás