Domáci výťah za rozumnú cenu, bez stavebných úprav a ľahko dostupný? U nás taký nájdete!

Produkty

Niekoľkokrát do roka sa stretávame s našimi klientmi, s ktorými stojíme pred zaujímavou výzvou. Výzvou, ktorá od nás ako experta na bezbariérové riešenia vyžaduje vypracovať a realizovať projekt na inštaláciu domového výťahu, ktorý by bol cenovo dostupný, teda za rozumnú a prijateľnú cenu, a ktorý by mal malé rozmery, aby sa zmestil takmer všade. 

Presne takýto typ projektu sa nedávno realizoval pod našou záštitou v okrese Trebišov, kde sme umiestnili pre nás veľmi obľúbený domáci výťah A4000. Jeho rozmery sú naozaj veľmi malé a preto je maximálne vhodný pre rodinné domy.  Obrovskou výhodou ako u mnohých ďalších našich výťahov je aj to, že jeho inštalácia nevyžaduje základovú jamu. Preto sa netreba obávať hlučných a náročných výkopových prác. Svojim dizajnom zapadne do akéhokoľvek interiéru, že ani nespozorujete jeho prítomnosť v priestore. Vyrába sa samozrejme z rôznych druhov materiálov pre kabíny a opláštenia. Preto jeho návrh pre váš rodinný dom podlieha aj výberu vami zvolenej farby a materiálu, aby ste si svoj domov dokonale zladili aj spolu s týmto zariadením. Na fotografii si môžete všimnúť jeho prevedenie v bielej farbe. 
 

Domáci výťah s overenou kvalitou 

Výrobca domáceho výťahu Aritco 4000 je švédska spoločnosť, ktorá vám garantuje 10 ročnú záruku na skrutkovicový pohon, ktorý je srdcom celého výťahu. Výrobca pri vývoji tohto pomocníka myslel aj na bezpečnosť, preto je vybavený aj núdzovým (záložným) zdrojom energie, ktorý oceníte najmä pri nečakanom výpadku elektrickej energie. Jeho technológia a dlhoročný vývoj dokázal vytvoriť domáci výťah, ktorý je oproti bežný výťahom v neporovnateľne lepšej cene.

Pre bližšie informácie o cene nás kontaktujte a veľmi radi vám bezplatne vypracujeme bezbariérový projekt, súčasťou ktorého je aj vypočítanie celkovej ceny za inštaláciu výťahu. V prípade záujmu vám vieme aj bezplatne pomôcť s vybavením štátneho príspevku na bezbariérové produkty, a to až do výšky 95% z hodnoty zariadenia.

Povedali o nás