Hýbeme sa s vami už pätnásť rokov

15 rokov Velconu

Info spravodaj

Keď sme pred pätnástimi rokmi začínali, málokto z nás tušil, na akú dobrodružnú cestu sme sa práve vydali. V kútiku duše sme verili, že sa nám predsa len podarí vytvoriť niečo veľké. Nie veľký biznis, na to sme si nevybrali to pravé odvetvie, skôr fungujúci podnik s kvalitnými službami a dobrým menom. Tých pätnásť rokov ubehlo ako voda. Podarilo sa nám splniť naše predsavzatie?

Musíme povedať, že o mnohých problémoch, s ktorými sa budeme potýkať, sme na začiatku ani netušili. Alebo sme o nich vedeli, ale nemali sme kapacity na to, aby sme ich zrealizovali. Niektoré pokusy nám nevyšli, sem-tam sme sa dostali do slepej uličky a zo začiatku sme robili prakticky na kolene. Čo nás hnalo dopredu? Možno dobrý pocit z toho, že to celé má zmysel, pozitívne ohlasy od zákazníkov, z ktorých mnohí sa stali našimi priateľmi. Poctivý prístup vždy prináša výsledky. Ukázalo sa, že to platí. Dnes sme vo svojom odbore stredoeurópskou špičkou. Počas tých pätnástich rokov sme sa naučili mnoho. Jednou z tých najdôležitejších poznatkov je, že svojím zákazníkom potrebujeme a chceme byť vždy nablízku. Tento cieľ sa nám konečne podarilo splniť.

Sme len na skok od Vás

Na základe vlastných skúseností sme zistili, že jedna z najdôležitejších vecí v oblasti bezbariérových riešení je schopnosť rýchlo reagovať. Nielen pri zameraní, vypracovaní dokumentácie či samotnej inštalácii, ale aj neskôr pri servise. Naše systémy zabezpečujú v mnohých domovoch jedinú možnosť pohybu a premiestňovania zdravotne postihnutého človeka. V prípade ich poruchy je rýchly servis nevyhnutný. Preto nás veľmi teší, že najširšia servisná sieť na Slovensku je práve tá naša.

Servis bezbariérových riešení si vyžaduje skúsenosti a odbornosť. Ide o drahé prístroje, ktoré by mohol neodborný zásah ešte viac poškodiť. Ak si ale klienti nemôžu opravovať svoje zariadenia sami, na náš to kladie veľký záväzok – byť k dispozícii vždy, keď je to potrebné. Rozhodli sme sa, že Velcon si tento záväzok splní. Naši odborníci na bezbariérové riešenia si rozdelili Slovensko do 4 oblastí, pričom v každej z týchto oblastí máme človeka, ktorý sa stará o potreby zákazníkov. Priemerná vzdialenosť od nášho centra, alebo z miesta výjazdu servisného technika ku klientovi sa tak zmenšila na 90 km, čo je približne hodinka jazdy autom. Čo to znamená pre našich klientov? Skvelé správy. Ako jediní na Slovensku garantujeme, že nástup na opravu vášho bezbariérového riešenia na opravu prebehne do 24 hodín. Navyše, náš servis je dostupný kdekoľvek na Slovensku, stačí nás kontaktovať.

 

Mapa servisnej siete - VELCON
Mapa našej servisnej siete

 

Chceme, aby z nás bolo cítiť človečinu

Nezakladáme si ale len na rýchlej odozve. Dobre vieme, koľko v oblasti nášho podnikania dokáže urobiť ľudský prístup. Vieme, že život na vozíčku (alebo s inou formou imobility) kladie pred človeka neľahké výzvy. Mnohokrát vedia ublížiť aj maličkosti, papierovačky na úrade alebo posmešné pohľady ľudí na ulici. Preto si zakladáme nielen na profesionálnom, ale zároveň aj ľudskom prístupe k našim zákazníkom. Nechceme, aby pre nás boli len čísla v našom účtovníctve. Obhliadku, zameranie a vypracovanie projektu na celom území Slovenska pre Vás urobíme zadarmo. Pretože, ako znie titul známeho českého filmu, musíme si pomáhať.

Ak ste už služby Velconu niekedy využili, určite poznáte niekoho z nášho tímu. Mimoriadne obľúbeného Mária Krajčiho, vždy dobre naladeného Martina Devošu, neprekonateľného dobráka Ondreja Škuleca, skúseného Roba Cotiofana či charizmatického Pala Vajdu. To je naša známa päťka, ktorá sa stará o to, aby boli zákazníci spokojní nielen s kvalitou odvedenej práce, ale zároveň dostali aj niečo navyše – ohľaduplný, ľudský a pozorný prístup.

Tento prístup môžete spoznáte hneď, ako zavoláte na našu bezplatnú infolinku. Žiaden neosobný automat, ale ochotná Mirka Kleskeňová, ktorá urobí všetko preto, aby vám dala uspokojujúce odpovede na Vaše otázky. Ak Vás čokoľvek zaujíma alebo na nás máte nejaké otázky, pokojne zavolajte na bezplatné číslo 0800 199 060.

Povedali o nás