VELCON vám prináša novinku!

Info spravodaj

Aj tento rok máme pre vás vo Velcone prichystaných množstvo noviniek.

Myslíme si totiž, že bezbariérový prístup by v 21. storočí nemal byť luxus, ale štandard. Tejto myšlienky sa pevne držíme a preto sa usilujeme na trh dodávať produkty, ktoré povedú k jej naplneniu.

To je dôvod, prečo všetky postrehy a podnety od vás, našich zákazníkov, starostlivo skúmame a neváhame s ich realizáciou. Mnohé bezbariérové projekty, ktoré sa nám podarilo vytvoriť, boli vymyslené práve na základe vašich nápadov. Aj náš najnovší produkt, o ktorom si dovolíme tvrdiť, že je istým spôsobom revolučný, uľahčí ľuďom ťažkosti spojené s prekonávaním bariér. 
 

Nateraz vám prezradíme len to, že ide o zdvíhacie zariadenie pre imobilných, konkrétnejšie informácie si ale zatiaľ necháme pre seba. Sme si istí, že toto zariadenie uspokojivo odpovie na najčastejšie požiadavky a problémy, s ktorými sa imobilný človek musí vysporiadať. 

 

Majte prehľad o prekonávaní bariér

Predstavenie a prezentácia nového produktu sa bude konať už čoskoro. Ak o ňom, ale aj ďalších našich novinkách, chcete byť priebežne a v dostatočnom predstihu informovaní, sledujte našu webovú stránku. Ešte lepšie urobíte, ak sa stanete našim fanúšikom na Facebooku. No a v prípade, že sa prihlásite k odberu nášho pravidelného newsletteru, novinky z bezbariérového sveta vám budú pristávať priamo v e-mailovej schránke. Preto neváhajte a spojte sa s nami.

A nezabudnite – predstavenie nášho nového produktu príde už onedlho!

Povedali o nás