Na ceste k vašej mobilite nás nič nezastaví

Produkty

Všeličo nám v poslednej dobe spôsobuje radosť. Slnečné dni, prvé plody tohto leta, to, že víno zo sudov je už vo fľašiach... a okrem toho aj osobný zdvihák SMART TRANSFER.

To posledné vás prekvapilo? Hneď vám to vysvetlíme. Rozhodli sme sa priniesť vám niečo nové a zase tak posunúť hranice mobility – práve spomenutý zdvihák pre imobilných nám v tom výrazným spôsobom pomôže.

Táto pomôcka je prioritne určená na presadanie z invalidného vozíka do akéhokoľvek osobného či dodávkového auta. Vďaka tomuto zariadeniu to prebehne dôstojne a ohľaduplne k imobilnej či nevládnej osobe. Zdvihák SMART TRANSFER je dobrou správou aj pre sprievodné osoby. Postará sa o to, aby pri presadaní nemuseli vynakladať toľko námahy. Avšak využiteľnosť tejto pomôcky je omnoho širšia.

Osobný zdvihák - MILFORD

 

Univerzálne využitie

Okrem auta je možné osobný zdvihák SMART TRANSFER použiť v domácnosti pri presadaní z invalidného vozíka na posteľ, kreslo, či stoličkový výťah, ale svoje miesto si nájde aj v kúpeľni pri použití toalety či vane. Základ zdviháka tvorí sofistikované, elektromotorom poháňané zdvíhacie rameno, ktoré je teleskopicky nastaviteľné, aby bolo jeho využitie čo najširšie. Samotné rameno je prenosné, fixuje sa v aute či doma na tzv. pin, ktorý sa inštaluje vo vozidle alebo na stene. Na rameno je napojené pohyblivé predĺženie a trojbodový záves pre štyri typy presadacích vakov. Osobný zdvihák SMART TRANSFER je vďaka tomu neskutočne variabilný a v podstate nemá žiadne obmedzenia, ak nerátame limitovanú nosnosť. Tá je ale nastavená na úctyhodných 150 kg.
 

SMART TRANSFER je možné inštalovať do všetkých typov osobných či úžitkových automobilov. Dnes výrobca ponúka originálne inštalačné kity do viac ako päťdesiatich rôznych modelov áut. Okrem toho, vývoj týchto kitov ani zďaleka nie je ukončený. V podstate všetky známe automobilové značky sú na inštaláciu spomínaného kitu vhodné. Výnimkou nie sú ani exkluzívne kusy ako Porsche či Ferrari. Netreba sa preto báť, že by bol váš automobil so zdvihákom nekompatibilný. Už aj po našich cestách jazdí niekoľko áut vybavených týmto zariadením.

 

Osobný zdvihák - MILFORD
 

Vďaka nám je britská kvalita aj na Slovensku

Osobný zdvihák SMART TRANSFER vyvinula a vyrába britská spoločnosť Autochair Ltd., ktorú založil David Walker v roku 1983. Zdvíhacie zariadenia pre imobilných ho začali zaujímať po smutnej udalosti - ťažká autonehoda v roku 1975 aj jeho samotného pripútala na invalidný vozík. Svoj hendikep sa rozhodol prekonať a pomôcť pri tom aj iným. Výrobky od spoločnosti Autochair sú špičkou v starostlivosti o osoby s obmedzenou možnosťou mobility. Svedčí o tom okrem iného tiež skutočnosť, že David Walker dostal v októbri 2014 jedno z najvyšších vyznamenaní. Z rúk samotnej kráľovnej Alžbety II. prijal Rad britského impéria v hodnosti dôstojník. Zaslúžil si ho za prínos pre mobilitu hendikepovaných.

S výrobou na ostrovoch je neodmysliteľne spätá excelentná kvalita, dielenské spracovanie, vynikajúce materiály a fantastický dizajn a funkčnosť výsledných produktov. To, že sa vďaka svojej histórii, skúsenostiam a veľkosti naša spoločnosť VELCON stala exkluzívnym partnerom tohto výrobcu na slovenskom trhu, nás napĺňa oprávnenou hrdosťou.

Ak máte záujem si osobný zdvihák SMART TRANSFER vyskúšať, neváhajte a kontaktujte nás na bezplatnej infolinke 0800 199 060. Radi sa oň s vami podelíme.

 

Bezplatná infolinka - Velcon

Povedali o nás