Chcete vidieť zdvíhacie zariadenie v praxi ešte pred inštaláciou? Žiadny problém

Bezbariérové zariadenie pred inštaláciou

Info spravodaj

Vo Velcone si totiž uvedomujeme, že zdvíhacie zariadenie pre imobilných nie je malá investícia.

Samozrejme, nikto neváha obetovať peniaze výmenou za uľahčenie života svojim blízkym, opatrnosť pri výbere toho správneho dodávateľa a konkrétneho typu bezbariérového zariadenia je však určite opodstatnená. Nič netreba podceniť. Preto sa usilujeme vyjsť zákazníkom v ústrety vždy, keď je to možné. Presvedčiť ich, že sa na nás môžu vždy spoľahnúť. Chceme spĺňať všetky kritéria dôveryhodného a profesionálneho dodávateľa bezbariérového prístupu. Ktoré to sú?

3000 inštalácií

Máme širokú sieť zamestnancov a odborníkov, množstvo skúseností z viac ako 3 000 inštalácií, medzinárodnú certifikáciu kvality ISO 9001 a väčšina našich zariadení je na sklade a teda k okamžitému odberu a inštalácii. Disponujeme bezplatnou a profesionálnou infolinkou a pri nahlásení poruchy našich zariadení garantujeme nonstop servis. Ale to nie je všetko. V snahe vyjsť vám ešte viac v ústrety prinášame ďalšiu novinku. Akú?

Máme širokú sieť zamestnancov a odborníkov

 

Ak premýšľate nad stropným zdvihákom alebo iným zariadením na pomoc imobilnej osobe, môže sa stať, že pri výbere nastane okamih, kedy zneistiete. Všetky prospekty vyzerajú dobre, čítate presvedčivý popis zariadenia na internete, ale stále nie ste dostatočne presvedčení. Chceli by ste vidieť zariadenie naživo. Nie však v predajni alebo predvádzacej miestnosti, ale v bežnej domácnosti, pri bežnej prevádzke a zaťažení. To je pochopiteľné, a my sme sa preto rozhodli takéto požiadavky realizovať.

Výhody Velcon

 

Ak prejavíte záujem vidieť nejaké z našich zariadení v každodennej prevádzke, radi vám takúto obhliadku sprostredkujeme. Dohodneme sa s majiteľom zariadenia (a teda našim zákazníkom), a aby sme vám ušetrili starosti, radi zabezpečíme aj Vašu prepravu tam a späť. Úplne bezplatne. Budete tak mať možnosť vidieť, ako zariadenie pomáha ľuďom v reálnom živote, a rozhodnúť sa, či máte oň záujem aj vy. Veríme, že stretnutie s našimi spokojnými zákazníkmi vás presvedčí o kvalitách nielen našich služieb, ale aj našich produktov.

Pre viac informácií nás pokojne kontaktujte na našej bezplatnej infolinke 0800 199 060. Radi vám odpovieme na všetky vaše otázky.

Povedali o nás