Vynovený Velcon

Firma a jej aktivity

Vynovili sme sa. Máme novú webstránku, logo, slogan a máme z toho radosť.

Podelíme sa s vami o našu radosť
Vynovili sme sa. Máme novú webstránku, logo, slogan a máme z toho radosť. Prinášame pozitívnu zmenu, nový impulz, ale najmä, viac priestoru pre vás – našich klientov. Naša nová webstránka má, podobne ako naše produkty, odstraňovať bariéry, zlepšiť komunikáciu a zvýšiť dostupnosť našich služieb nech sa na internet pripájate z akéhokoľvek zariadenia.

Naše nové logo sa nám páči
Čo poviete na naše nové logo? Je jednoduché a modré. Jednotlivé písmená sa dotýkajú, symbolizujú blízkosť, starostlivú opateru, posúvajú nás bližšie k vám. Podávajú ruku, sú priamočiare a čisté rovnako ako naše hodnoty.

Pre radosť z bežných dní
Každý deň môže byť tým najkrajším, dokonca aj ten úplne najbežnejší. Niekedy k tomu stačí naozaj málo. Naše produkty a služby sú malými krokmi k vašej radosti, obohacujú váš život a dávajú mu nový, krajší, radostnejší odtieň. Aj preto sme si zvolili slogan „Pre radosť z bežných dní“. Hovorí pravdu, dáva nádej, robí náš spoločný život zmysluplným.

S radosťou na webstránke
Našu novú webstránku si plnohodnotne otvoríte naozaj kdekoľvek – na klasickom počítači ale aj smartfóne či tablete. Je prehľadná, dynamická a zohľadňuje všetky vaše potreby. Jednoducho, je stvorená pre vašu každodennú radosť z používania.

Pre spoločnú radosť z bežných dní
S novou webstránkou, logom a sloganom sme tak spoločne otvorili ďalšiu kapitolu nášho príbehu. Veríme, že rovnako ako naše zdvíhacie zariadenia na prekonávanie architektonických bariér, bude aj naša stránka pomocnou rukou pre lepšiu dostupnosť informácií, nielen o našich produktoch a službách, ale aj o aktuálnej legislatíve a možnostiach sociálnej pomoci.

Ďakujeme.

Povedali o nás