(Video) Úprimná spoveď pani Magdalénky – spokojnej majiteľky stropného zdviháku

Firma a jej aktivity

Pani Magdalénka trpí chorobou nazývanou skleróza multiplex. Práve pre túto zákernú chorobu je potrebné, aby jej niekto každodenne pomohol, asistoval pri presúvaní a prípadne ďalších činnostiach. Pani Magdalénka býva v rodinnom dome so svojou 86 ročnou maminkou, ktorá všetky úkony presúvania a prenášania dcéry už nie je schopná zvládať. 

 

Do takto ťažkej životnej situácie sa môže dostať ktokoľvek z nás a je naozaj náročné, niekedy až nemožné, si pomôcť vlastnými silami. Pani Magdalénke sme preto pred 6 rokmi nainštalovali výťah pre imobilných Aritco 4000, vďaka ktorému sa môže presúvať aj s invalidným vozíkom na poschodie svojho rodinného domu. 

 

 

Pomôcky pre imobilných, ktoré dizajnovo zapadnú do každého príbytku

Pani Magdalénka sa vždy obávala, či zariadenia, ktoré ponúkame nebudú pôsobiť neesteticky a rušivo v ich dome. Samozrejme sme ju pred 6 rokmi presvedčili, že to tak nie je a bola milo prekvapená a spokojná. Práve preto sa na nás, aj vďaka nášmu rýchlemu a čistotnému inštalovaniu zariadení, obrátila aj tentokrát. Druhé zariadenie, ktoré od nás má a už dnes jej veľmi pomáha a uľahčuje prekonávanie choroby je stropný zdvihák s prehupovým systémom. Nainštalovali sme ho do viacerých miestností a preto sa pani Magdaléna, kdekoľvek potrebuje, môže jednoducho dostať s malou pomocou upnutia pásov a ťahania, ktorú zvládne aj jej 86 ročná maminka Johanka. Okrem jednej izby sa vďaka prehupom môže bez odopínania pásov dostať aj do iných izieb a miestností (WC, kúpelňa a ďalšie). 

 

Kombináciou týchto dvoch zariadení pre imobilných sme nielen pani Magdalénke, ale aj jej príbuzdným výrazne uľahčili život a fungovanie s tak ťažkou a zákernou chorobou. Všetko sme nainštalovali za pár dní a to bez akéhokoľvek neporiadku a bez stavebných úprav. Na mieru sme sa prispôsobili domu, do ktorého sme zariadenia inštalovali. Navrhli sme ich tak, aby esteticky nerušili priestor a pomáhali práve tak spoľahlivo, ako si náš klient vyžaduje a potrebuje.

Povedali o nás