Zdvíhacia plošina – výzva aj pre odborníkov

Zvislá zdvíhacia plošina pre vozíčkarov od Velconu

Info spravodaj

Inštaláciám schodiskových výťahov a zdvíhacích plošín sa venujeme dlhodobo. Napriek tomu sa neraz stretávame s atypickými požiadavkami, kedy klasické prístroje a postupy nestačia. Jedným z takýchto špecifických produktov je aj výťah pre invalidné vozíky MB750.

 

Domáci výťah „na mieru“

Z času na čas teda príde výzva. Naposledy ňou bolo zadanie od klientky, ktorá je odkázaná na každodenné využívanie invalidného vozíka. Býva v staršom rodinnom dome, ktorý síce prešiel čiastočnou rekonštrukciou, no ostala v ňom zásadná bariéra. Hneď pri vchode totiž chýbalo schodisko do domu. 

Nejde síce o vysoký vstup, no pre pohybovo znevýhodneného človeka je i pol metra neprekonateľný problém. Preto sme zvolili výťah určený špeciálne pre ľudí na invalidnom vozíku – zvislú zdvižnú plošinu MB750. 
 

Navrhli sme projekt s odolnou zvislou zdvíhacou plošinou
 

Je navrhnutá tak, aby zbytočne nezaberala miesto, ktoré obvykle využívajú ostatní členovia domácnosti. Zároveň sme však vytvorili 720 mm šírku priechodu, takže je vhodná aj pre širší typ vozíka pre imobilných. Jej výhodou je, že ju môžete umiestniť do priestorov s nízkymi presunmi (do 750 mm), s ktorými by si iné zvislé zdvižné plošiny neporadili. 

Keďže konštrukcia je vytvorená z nehrdzavejúcej ocele, výťah MB750 zvláda nielen interiéry, ale aj exteriérové prostredie – striedanie tepla, dažďov či vetra. Ovládanie je jednoduché. Dokonca pokiaľ vlastníte smartphone, vieme výťah spárovať a budete ho môcť ovládať pomocou mobilnej aplikácie. 
 

Cena zdvíhacej plošiny

Ako správne tušíte, finálna cena zdvíhacej plošiny MB750 je individuálna. Keďže ide o produkt „šitý na mieru“, ktorý montujeme sporadicky, nie štandardizovaný typizovaný model, nenájdete ho ani v našej ponuke.
 

Ak však máte špecifické požiadavky (netradične riešený obytný či exteriérový priestor), kedy „bežná“ ponuka nestačí, nebojte sa. Ozvite sa nám a spoločne určite nájdeme vhodné riešenie ako Vám zjednodušiť presuny z miesta na miesto. Cenovú kalkulácia pre Váš produkt spracujeme bezplatne. 

 

Na konci každého príbehu je pre nás najväčšou odmenou spokojnosť našich klientov.

Povedali o nás