Schodolez T09 Roby vo verzii s nosnosťou 150 kg

Pásový schodolez pre imobilných

Produkty

Radi by sme sa s vami podelili o ďalšiu skvelú správu. Medzi našimi produktmi nájdete nový prírastok, a to nie hocijaký.

Ide o novú verziu pásového schodolezu T09 Roby vo verzii s nosnosťou do 150 kg od firmy Vimec, najväčšieho výrobcu bezbariérových zdvíhacích zariadení. Pre nás vo Velcone je veľkou cťou, že sme si zaslúžili ich dôveru a stali sme sa ich výhradným predajcom. Zároveň nám udelili ocenenie pre najlepšieho predajcu schodolezov v strednej Európe.

Na Slovensku patrí schodolez medzi najvyužívanejšie zdvíhacie zariadenia pre imobilné osoby vôbec. Používa sa v bytových domoch bez výťahov alebo v panelákoch s výťahom na vyvýšenom prízemí. Stavitelia takýchto obytných priestorov vôbec nebrali ohľad na potreby imobilných osôb, preto ich bezbariérovosť musí byť zabezpečená dodatočne, najčastejšie práve schodolezmi. Používajú sa ale aj v rodinných domoch alebo verejných inštitúciách a úradoch.

 

Pásový schodolez - Roby T09 150kg

 

Väčšina schodolezov dostupných na našom trhu mala len obmedzenú nosnosť

Istým obmedzením doteraz bolo, že väčšina schodolezov dostupných na našom trhu mala len obmedzenú nosnosť, ktorá sa zvyčajne pohybuje okolo hranice 120 až 130 kg vrátane invalidného vozíka. Tento problém už je však vyriešený, Velcon totiž prináša zosilnenú verziu najpredávanejšieho schodolezu na Slovensku T09 Roby. Ten najnovšie unesie až 150 kilogramov. Je fascinujúce, že aj napriek výraznému zvýšeniu nosnosti sa nič nezmenilo na špičkovom prevedení zariadenia z hľadiska jednoduchosti obsluhy a ovládania. Jeho tvary a parametre sú prakticky nezmenené, pribudlo len vodiace koliesko v prednej časti schodolezu, ktoré zabezpečuje stabilitu zariadenia aj na strmom schodisku s plne využitou nosnosťou.

Schodolez s nosnosťou 150 kg ale určite nie je určený len pre osoby s vyššou hmotnosťou. Uplatnenie nájde aj pri osobách s nižšou váhou, ktoré však musia prekonávať strmé schodiská alebo inak sťažené podmienky. Velcon prostredníctvom svojho obchodného zástupcu pôsobiaceho vo vašom regióne vždy urobí bezplatné a nezáväzné odskúšanie schodolezu a posúdi, ktoré zariadenie je vo vašej situácii najvhodnejšie. Obchodný zástupca takisto vykoná približné cenové ohodnotenie a zhodnotí, kedy budete môcť svoj nový schodolez začať používať. Neváhajte a zavolajte nám na našu bezplatnú infolinku, kde vám radi a ochotne poradíme ohľadne možností bezbariérových riešení. A to nie je všetko! Pri príležitosti 15. narodenín Velconu sme sa rozhodli obdarovať vás, našich klientov a fanúšikov. Fľaša kvalitného vína a malá pozornosť je prichystaná pre každého, kto si zakúpi schodolez T09 Roby v ktorejkoľvek jeho verzii .

 

Viac informácií sa dozviete na bezplatnom tel. čísle: 0800 199 060 alebo na e-mailovej adrese velcon@velcon.sk.

 

Bezplatná infolinka - Velcon

Povedali o nás