Sme najlepší predajca schodolezov v strednej Európe!

Firma a jej aktivity

Potvrdzuje to aj certifikát spoločnosti Vimec, najväčšieho výrobcu zdvíhacích na európskom trhu. Sme hrdí na to, že toto prestížne ocenenie sme získali za najspoľahlivejšie služby, kvalitný servis a údržbu.

Velcon ako jednotka na slovenskom trhu vám okrem kvalitných bezbariérových zariadení, ponúka vždy aj niečo navyše. Posúďte sami.

Spoľahlivé služby a kvalitný servis

Naše služby sa začínajú vypracovaním bezplatného projektu a návrhom bezbariérového riešenia šitého na mieru vašim potrebám. Zadarmo vykonáme obhliadku miesta, zameranie u vás doma a radi vás tiež zaškolíme, aby ste vybrané zariadenie vedeli správne používať. V prípade poruchy vám požičiame náhradnú pomôcku a zabezpečíme promptný servis a opravu zariadenia. Držiteľom Karty výhod ZŤP dokonca už na ďalší pracovný deň. Okrem toho vykonávame každé 2 roky bezplatné revízie zdvíhacích zariadení.

Široký výber špičkových schodolezov

U nás si môžete vybrať z mimoriadne širokej ponuky špičkových zariadení. Nechýba v nej ani najpredávanejší schodolez na Slovensku – T09 Roby, ktorý vyniká jednoduchosťou, mobilitou, vhodnými rozmermi, hmotnosťou a ďalšími praktickými vlastnosťami. Ale to nie je všetko. Naši odborníci vám navyše poskytnú pomoc a poradenstvo pri dofinancovaní zdvíhacích zariadení, čo určite ocení najmä vaša peňaženka.
 

Toľko výhod vám na Slovensku poskytne jedine Velcon. Preto ak uvažujete o kúpe schodolezu alebo iného bezbariérového zariadenia, neváhajte a zavolajte nám na našu bezplatnú infolinku 0800 199 060.
S našimi službami budete určite spokojní.

Povedali o nás