Novinka Hawle - stolička na schody do strmého terénu

Stoličkový výťah na schody pre seniorov

Produkty

Inštaláciu tohto modelu zdvíhacieho zariadenia sme vám ešte nepredstavovali. Môžeme povedať, že je to naša novinka, ktorú sme montovali priamo do záhrady nášmu klientovi z Devína v Bratislave. Ten má od nás už jedno zdvíhacie zariadenie a my sme mu aj pre jeho atypicky strmý a kopcovitý pozemok záhrady na Devíne navrhli práve tento extrémne prispôsobiteľný stoličkový výťah Hawle. 

 

Výnimočný schodiskový výťah menom Hawle

Tento jedinečný model schodiskového výťahu ponúka možnosť imobilným ľuďom ostať v ich prirodzenom a známom prostredí a kvôli bariérám sa nesťahovať. Výnimočnosťou je, že je úplne jedno, či máte schodisko rovné alebo zakryvené. Spolu s výťahom na schody Hawle sa dokážeme prispôsobiť čomukoľvek, dokážeme vyrobiť akúkoľvek vodiacu koľajnicu aj so zákrutami a zmenami smeru či sklonu, a to aj v exteriéri. 

Hawle - Stoličkový výťah - Velcon

 

Výťah tohto typu prekonáva sklon až do 75°

Okrem prispôsobivej vodiacej kolajnici až do sklonu 75 stupňov je možné si podľa vlastného výberu zvoliť čalúnenia v rôznych farbách a materiáloch, tak aby sa vám zariadenie pre imobilných hodilo priamo do vášho prostredia. Pri nevyužívaní výťahu sa dá jednoducho zložiť a zaparkovať bez obmedzenia priestoru. Je vyrobený z najkvalitnejších materiálov, čo mu zaručuje dlhú životnosť, pohodlnosť pacienta a jeho bezpečnosť. 

 

Ideálna voľba na odbúranie bariéry v akomkoľvek dome alebo byte

Každý dom alebo byt je špecifický a vy môžete vidieť aj na fotografiách nášho klienta, že jeho vonkajšie schodisko je veľmi strmé a úzke. Ale aj na takéto špecifické požiadavky vždy existuje šikovné riešenie - dnes je ním zariadenie na schody Hawle, ktoré sme vám v rámci tejto inštalácie chceli odprezentovať. Veríme, že tak ako klientovi z Devína, aj vám sa páči a kedykoľvek nás kontaktujete, pre ďalšie informácie, ohľadom tejto našej novinky. 

Povedali o nás