NOVINKA: Šikmá schodisková plošina LOGIC v novom dizajne

NOVINKA: Šikmá schodisková plošina LOGIC v novom dizajne

Info spravodaj

Aj v okrese Nové Zámky už majú jednu z najobľúbenejších plošín z našej ponuky, ktorá nedávno prešla výrazným redizajnom. Reč je o výnimočnej šikmej schodiskovej plošine LOGIC – šikovnom, nenápadnom, modernom, bezbariérovom zariadení, ktoré patrí k najpredávanejším pomocníkom na domácom trhu.

 

Porovnanie staršieho a nového modelu šikmej schodiskovej plošiny LOGIC

"NOVINKA: Šikmá schodisková plošina LOGIC v novom dizajne"

 

Funkčná, diskrétna, elegantná a LOGICká plošina na schody

Na priložených záberoch z inštalácie ju už vidíte v novom šate. Tí z Vás, ktorí si pamätajú pôvodný model, ste už akiste postrehli, že ide o modernejšie stvárnenie pôvodného vizuálu plošiny, ktorý prešiel od bielych farieb ku súčasne preferovanej elegantnej šedej.

Z fotografií je Vám určite jasné, že ide o veľmi častú klasickú situáciu, v akej sa nachádzajú mnohí z našich klientov. Možno aj práve Vy. Starší dom, vysoké schodisko a teda komplikovaný prístup do a z domu.

Aj v tomto prípade potreboval človek odkázaný na invalidný vozík vyriešiť presuny v rámci domácnosti a hlavne uľahčiť si život pri presunoch ku doktorom, na rehabilitácie, do obchodu, na poštu, či na obyčajné stretnutia s priateľmi.

Prečo sme spoločne siahli práve po šikmej schodišťovej plošine LOGIC?

  • využiteľná v interiéri či v exteriéri,
  • bezpečnosť,
  • jednoduché ovládanie,
  • samostatnosť imobilnej osoby,
    • človek ostáva opäť „voľným“, nemusí viac žiadať o pomoc rodinných príslušníkov či priateľov, lebo všetky úkony spojené so schodištovou plošinou LOGIC zvláda bez problémov aj sám,
  • variabilné možnosti rozmerov podlahy,
    • vyskladáte si ju podľa Vašich preferencií a podľa množstva obyvateľov, ktorí budú plošinu v domácnosti využívať (tzn. či už samostatne človek na invalidnom vozíku, prípadne s doprovodom a pod.),
  • variabilné možnosti kotvenia,
    • pri tejto inštalácii sme ju kotvili priamo do schodov pomocou samonosných stojok,
    • ale dá sa uchytiť aj do bočnej steny,
  • disponuje náhradným zdrojom,
    • tzn. ani v prípade výpadku elektrického prúdu sa nemusíte obávať, plošina bude fungovať ďalej,
  • estetickosť,
    • ako sme už spomínali a ako aj sami vidíte, plošina naozaj pôsobí veľmi elegantne, nenápadne a diskrétne.

Cena zdvíhacej plošiny pre imobilných

Už dlhšie Vás vedieme k tomu, že väčšiu pozornosť ako samotnej cene plošiny na schody by ste (resp. všetci naši klienti) mali zamerať na vhodnosť konkrétneho modelu. Tzn. učíme Vás dôsledne sa zamyslieť nad tým, v akých priestoroch, na aký účel a akými ľuďmi bude konkrétny produkt využívaný.

Preto sa neraz stane, že si nás klient zavolá, pričom má konkrétnu predstavu, ktoré zariadenie pre imobilných potrebuje, na mieste nám predostrie svoju predstavu a očakávania, ale keď mu priblížime výhody iných produktov, nakoniec si vyberie radšej iný, ktorý je preň za daných okolností naozaj nápomocnejší. Dobrou správou pre Vás je, že takéto obhliadky a zamerania Vašich priestorov pre Vás robíme po celom Slovensku a úplne zadarmo.

Ďalšou správou, z ktorej sa väčšina našich klientov teší je fakt, že pokiaľ ste osobou ŤZP/ ZŤP (pričom je Vám uznaná minimálne 50 % miera a ste odkázaná/odkázaný na zdvíhacie zariadenie) a Váš mesačný príjem nepresahuje päťnásobok sumy životného minima, máte podľa Zákona č. 447/2008 Z. z. o peňažných príspevkoch na kompenzáciu ťažkého zdravotného postihnutia nárok na štátny peňažný príspevok na kúpu zdvíhacieho zariadenia. Ten Vám v mnohých prípadoch uhradí až 98% z celkovej sumy zariadenia, čím sa tieto produkty (primárne schodolezy, šikmé a zvislé schodiskové plošiny, stoličkové výťahy, stropné zdvíhacie zariadenia a i.) stávajú naozaj dostupnými pre všetkých.

 S lepšou orientáciou Vám pomôže náš prehľadný „konfigurátor“, kde Vám na základe vyklikaných preferencií budú odporúčané produkty, ktoré by Vám mohli výrazne zjednodušiť a spríjemniť každodenný život.


Máte záujem o podobné riešenie? Napíšte nám.

* povinné polia


Povedali o nás