7 tipov a rád ako si vybrať správnu zdvíhaciu plošinu pre imobilných, výťah a spoľahlivého dodávateľa

Info spravodaj

Pripravili sme si pre váš špeciálny článok venovaný tipom a radám pri výbere správnej zdvíhacej plošiny pre imobilných, ako aj spoľahlivého dodávateľa. Zameriavame sa na viaceré aspekty, ktoré by ste bezpochyby mali zvážiť pred samotným hľadaním toho ktorého výťahu na schody.

Aké sú teda indikátory spoľahlivého dodávateľa zdvíhacích zariadení?

1) Zamerajte sa na bezpečnostné prvky

Práve šikmé zdvíhacie plošiny umožňujú pacientom transport a vytvárajú mobilné prostredie. Nemali by ste však zabúdať na bezpečnostné prvky, ktoré sú neoddeliteľnou a nezameniteľnou súčasťou všetkých zdvíhacích zariadení. Totiž práve ony sú zárukou, ktorá sa podpisuje pod istotu a bezpečie.

Nezabudnite sledovať ponuky záložných batérií, ako aj systémy automatického nastavenia v prípade prekážky. Všímajte si tiež inteligentný systém otvárania a zatvárania ramien a prechodových líšt – tejto téme sme sa v minulosti už venovali, ide o systém, pomocou ktorého sa nastaví otvorenie líšt vo vami požadovanom poradí. Základom je tak predísť zbytočným rizikovým situáciám.

2) Overte, či sú zariadenia plne certifikované

Pri vyhľadávaní základných parametrov o danej pomôcke by ste tiež mali zohľadniť, či ide o certifikovaný výrobok. Všetky Velcon zariadenia sú plne certifikované s aktuálnymi vyhláškami. Zaručujeme vám teda garanciu najvyššej kvality.

3) Dostupný servis a pozáručné kontroly

Na Slovensku ide o jednu z dlhodobo diskutovaných tém, keďže len málo firiem disponuje dostatočne širokým pokrytím servisných ľudí.

Práve Velcon má po celom Slovensku rozmiestnených mnoho zamestnancov, ktorí poskytujú takmer okamžitý servis. V prípade akejkoľvek poruchy zdvíhacieho či iného zariadenia sú pripravení nájsť servisné riešenie. Ak ide o naše kompenzačné pomôcky a iné zariadenia, často nás vyhľadávať nebudete musieť, dôvodom je funkčnosť a spoľahlivosť daných zariadení.

Snažíme sa vás tiež nabádať k dobrovoľnému pozáručnému servisu, ktoré je poskytovanou platenou službou. Tá zvyšuje životnosť a bezpečnosť našich zariadení. Pri výbere dodávateľa určite dbajte na rozsah, v akom daná firma tento servis poskytuje – v našom prípade ide o 24-hodinový servis 7 dní v týždni.

4) Rozhodnite sa na základe vlastností produktu

Ponúkame vám veľké množstvo zdvíhacích plošín v mnohých variantoch. Práve na základe vašich preferencií a potrieb vyberieme plošinu, ktorá bude pre vás vyhovujúca a v danom prostredí aj praktická.

V našom výbere nájdete zdvíhacie zariadenia s extrémne úzkymi koľajnicami, ktoré šetria miesto na schodisku, zároveň ponúkame aj výťah na schody s extrémne zvýšenou hmotnostnou kapacitou počas prevádzky. Na základe vašich predstáv vieme namodelovať plošiny rôzneho dizajnového prevedenia (farba a pod.)

5) Nechajte si bezplatne poradiť priamo od odborníkov s dlhoročnými skúsenosťami

Radi by sme vám povedali o našej bezplatnej možnosti obhliadky, zamerania a vytvorenia bezplatného projektu. Prídeme, zameriame všetky potrebné parametre, navrhneme vám bezplatný projekt. Na základe takéhoto postupu vám pomôžeme so správnym výberom zariadenia, aby ste predišli zbytočným komplikáciám. Každý projekt je výnimočný práve vďaka špecifickým požiadavkám daného klienta.

6) Dozveďte sa viac o výnimočných vlastnostiach našich produktov

Pri tom ktorom konkrétnom zariadení sa dá riešiť množstvo detailov, ktoré zohrávajú dôležitú úlohu v rámci celého projektu. V prípade tejto šikmej schodiskovej plošiny Logic ide napríklad o viacero výnimočných vlastností.

7) Vyskúšajte náš konfigurátor

Odporúčame vás aj náš konfigurátor, ktorý je ideálnym pomocníkom v situácii, keď sami neviete, ktoré zdvíhacie zariadenie, či vôbec ktorá pomôcka by bola pre vás vhodná. Na základe zadania viacerých kľúčových bodov si tak dokážete vyhľadať zariadenie. ktoré môže byť pre vás vhodné. Viac zistíte tu.

Naši skúsení zamestnanci vás prevedú komplexným poradenstvom. Nech ste už v akejkoľvek situácii a neviete si dať rady, nechajte sa obslúžiť našim tímom, ktorí vám je vždy plne k dispozícii. Pomôžeme vám s návrhom projektu, poradíme vám s vybavením príspevku od štátu, a to všetko s úsmevom a maximálnou ochotou.

Tešíme sa na spoluprácu s vami.

Povedali o nás