Velcon hrdo predstavuje stoličkový výťah s automatickým natáčaním

Info spravodaj

Spoločnosť Velcon je na trhu zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby už 16 rokov. Je to dostatočná doba na to, aby sme vedeli porovnať technologické riešenia a v minulosti a dnes. A nielen porovnať, ale aj rozlíšiť medzi tým, čo je len nafúknutá marketingová bublina, a čo je skutočne prínosnou novinkou.

Spoločnosť Velcon je na trhu zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby už 16 rokov. Je to dostatočná doba na to, aby sme vedeli porovnať technologické riešenia a v minulosti a dnes. A nielen porovnať, ale aj rozlíšiť medzi tým, čo je len nafúknutá marketingová bublina, a čo je skutočne prínosnou novinkou. To, čo sa vám chystáme predstaviť, jednoznačne patrí do druhej kategórie. Teší nás, že môžeme na Slovensko priniesť niečo nové zo sveta technologického pokroku aj v oblasti pomoci hendikepovaným ľuďom. 
 

V minulosti boli bezbariérové zariadenia značne obmedzené a jednoduché. Technologický pokrok ich však zdokonalil a posunul tak hranice možnosti pomoci ľuďom, ktorí musia prekonávať  architektonické bariéry. Jednou z takýchto technologických noviniek je aj stoličkový výťah, ktorý sa dokáže inteligentne natáčať počas jazdy tak, aby dokázal prejsť aj extrémne úzkym miestom na schodisku. Nedostatok priestoru na schodisku bol v minulosti problém, pre stoličkové výťahy, ktoré ponúka spoločnosť VELCON, je však hračkou tento problém prekonať. 
 

 

Technologický pokrok neobišiel ani výťahy pre imobilných

Z noviniek a inovácií to, samozrejme, nie je všetko, prinášame vám mnoho vylepšení a funkčných či bezpečnostných prvkov pre zlepšenie komfortu, bezpečnosti ale i dostupnosti stoličkových výťahov. Veľmi zaujímavý pokrok dosiahli stoličkové výťahy v oblasti sedenia klienta na sedačke, kde je mnoho inovácií a možností rozšírenia šírky či hĺbky sedadla. Sedadlo je dokonca možné vytvarovať do požadovaného tvaru či prispôsobiť ho detským pacientom. Výborným vylepšením je aj viacbodový bezpečnostný pás pre lepšiu fixáciu osoby v stoličkovom výťahu. 

 

 

Stoličkové výťahy dnes dokážu naozaj rôzne zaujímavé veci – natáčajú sa a prispôsobujú šírke schodiska alebo dokážu zaparkovať tak, aby maximalizovali miesto na schodisku alebo pod ním. Čoraz bežnejšie je  aj rôzne špeciálne príslušenstvo, ako je automatické otáčanie sedačky v stanici, automatické sklápanie opierok na nohy či rôzne materiály, farby, poťahy či prevedenia samotných stoličiek alebo koľajníc. Všetko vám radi predvedieme v našej spoločnosti alebo priamo u iného zákazníka, ktorý takéto zariadenie vo vašej blízkosti používa.

 

Velcon prináša špičkové stoličkové výťahy na Slovensko

Aj na Slovensku už máme niekoľko šťastných majiteľov stoličkových výťahov Freelift a Thyssen, ktorým sme pomohli vyriešiť problém s úzkym schodiskom. Dnes využívajú automatické natáčanie sedačky, vďaka čomu môžu bez problémov a námahy prekonávať aj zúžené miesta na schodisku.

Stoličkový výťah s automatickým natáčaním

Ceny našich stoličkových výťahov sú veľmi priaznivé a závisia vždy od parametrov schodiska a zvoleného príslušenstva. Pred vypracovaním cenovej ponuky vždy vykonávame u klienta bezplatnú a nezáväznú návštevu a zameranie miesta inštalácie, a to v rámci celého Slovenska. Samozrejmosťou od Velconu je aj non-stop záručný a pozáručný servis, zabezpečovaný revíznymi technikmi zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby.

Povedali o nás