Starostlivosť Andy Pavlík Timkovej o syna inšpiruje

Info spravodaj

Aj známe tváre majú svoje starosti. Bývalá moderátorka Andy Pavlík Timková by o tom vedela dlho rozprávať. Jej syn Adam je zdravotne postihnutý a bez každodennej opatery, často krát fyzicky náročnej, by si sám vo svete tak ľahko neporadil.

Jednou z ciest ako uľahčiť život telesne postihnutým osobám je technika slúžiaca na podporu mobility a prekonávania bariér v bytových priestoroch. Hitom v aktuálnej ponuke zdvíhacích zariadení je stropný zdvihák Human Care, ktorý (nielen) Adamovi umožňuje plnohodnotne vykonávať všetky dôležité základné životné potreby súvisiace s obliekaním, vyzliekaním a osobnou hygienou. Human Care je variabilný, nevyžaduje nákladnú rekonštrukciu interiéru a nezaberá miesto, pretože sa montuje priamo na strop. Veľmi dobre poslúži aj ako ako variabilná rehabilitačná pomôcka na nácvik alebo odľahčenie chôdze s istením proti pádu.

Zo zdravotného hľadiska klient má stropný zdvihák Human Care viacero výhod: zlepšuje srdcovo cievny systém a ventiláciu pľúc, pomáha predchádzať dekubitom, osteoporóze, rôznym zápalovým procesom močového systému či strate svalovej hmoty. U nás je dodávateľom tohto zariadenia firma VELCON s.r.o. s pôsobnosťou v rámci celej SR.

Pokiaľ máte záujem o viac informácií alebo bezplatnú obhliadku, zameranie priestorov a následný projekt a cenovú ponuku tiež úplne zdarma, zavolajte nám na našu bezplatnú info linku 0800 199 060.

Nezabudnite!

Príspevok na takéto zariadenie do domácnosti môžete získať cez príslušný úrad práce sociálnych vecí a rodiny, vyplnením tlačiva žiadosti a doplnením požadovaných dokumentov. Maximálna výška príspevku na kúpu zdvíhacieho zariadenia ( stropný zdvihák, schodolez, zvislá a šikmá schodisková plošina, výťah) je 11 617,88 eur.

Povedali o nás