Šikmá schodisková sedačka Flow 2

Produkty

Stoličkový výťah Flow 2 so svojou jednorúrovou koľajnicou je jednotkou na trhu pokiaľ ide o prekonávanie veľmi úzkych, točených schodísk s extrémnym sklonom. Je to jediný typ stoličkového výťahu, u ktorého sa sedačka motoricky natáča nielen v koncových staniciach, ale aj počas jazdy. Táto jedinečná a patentovaná funkcia predurčuje túto schodiskovú sedačku na prekonanie prakticky akéhokoľvek schodiska.

Tento kompaktný stoličkový výťah síce z vonku vyzerá jednoducho, ale jeho výnimočnosť a dômyselnosť sa skrýva vo vnútri, v jeho motorickej časti.

Vďaka patentovanému motorickému, otočnému systému, schodisková sedačka Flow 2 dokáže prekonať schodisko s minimálnou šírkou až 610 mm a so stúpaním pod uhlom schodiska až 70°. Jednorúrová koľajnica je pritom veľmi nízko na schodisku a tak šikmá schodisková sedačka Flow 2 je najprispôsobivejšia k profilu schodiska.

 

Ďalšie výborné vlastnosti šikmej schodiskovej sedačky Flow 2 sú:

Komfort 
Ergonomicky tvarované sedadlo, potiahnuté kvalitným materiálom poskytuje užívateľovi príjemnú jazdu.

Estetický vzhľad
Schodiskový výťah Flow 2 je navrhnutý tak, aby užívateľovi vyhovel aj po estetickej stránke. K dispozícii je možnosť výberu farby sedačky ale aj koľajnice.

Prispôsobenie sa každému
Výška sedadla je nastaviteľná do 5 rôznych výšok, pričom je možné toto nastavenie aj automatizovať.
Ovládacie prvky je možné umiestniť na ľubovoľnej strane sedačky.

Bezpečnosť
Zabezpečuje ju množstvo bezpečnostných prvkov ako samonavíjací pás, citlivé okraje sedačky, núdzová brzda a núdzový zosun do dolnej stanici v prípade výpadku elektrickej energie.

Technické parametre
Rýchlosť: max 0,15m/s
Typ pohonu: ozubený hrebeň a pastorok
Výkon motora: 350 W – hnací motor, 350 W horizontálny motor
Nosnosť: 125 kg
Napájanie: 2×12 V dobíjateľné batérie

Zadovážte si u nás stoličkový výťah Flow 2 za najvýhodnejších podmienok. 
Viac informácií získate na bezplatnej linke: 0800 199 060

Povedali o nás