Aj my sme sa zúčastnili skvelej aprílovej akcie - už 3. ročník HANDICAP CUP

Firma a jej aktivity

Zúčastnili sme sa na vynikajúcej aprílovej akcii, už tretí ročník HANDICAP CUP v Banskej Bystrici so skvelou náladou, úžasnými športovými výkonmi a s detskými úsmevmi na tvári. 

 

Túto jedinečnú športovú udalosť pre hendikepované deti organizuje občianske združenie PONS a jej popularita a úspech stále rastie. Tento rok sa na nej zúčastnilo viac ako 40 športovcov. O výnimočnosti akcie nemusíme ani hovoriť, je to skvelý deň plný nadšených detských športovcov, ktorí sa spolu stretávajú. Tento deň je špeciálne určený pre hendikepované deti, ktoré nezastaví ani viacnásobné postihnutie, aby sa spoločne zabavili a zašportovali si. Všetky športové disciplíny sú tak navrhnuté, aby ich deti zvládli. Medzi ne patrí napr. ľahsed, hod na terč, preteky vozičkárov alebo chôdza na 30 metrov. Všetky disciplíny boli vyhodnotené, avšak účastnícky kov si domov odnieslo každé dieťa. 

  Handicap - Pásový schodolez

 

Podujatie tento rok organizovali združenie PONS spolu s mestom Banská Bystrica a slávnostne ho otvoril primátor Banskej Bystrice Ján Nosko. Deti mali radosť nielen z výsledkov a umiestnení, ale aj z klaunov s červenými nosmi z Občianskeho združenia OZ Červený nos, ktorí po celý čas vytvárali a udržiavali dobrú náladu. 

 

Podujatie pre hendikepované deti sa konalo už po tretí rok a my sme sa ho s veľkou radosťou aktívne zúčastnili. Veríme, že aj ďalšie roky budeme môcť byť súčasťou tejto skvelej a významnej akcie pre deti a veľmi sa tešíme. 

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Handicap cup 2019

Povedali o nás