Velcon garancia kvality a výhodnej ponuky zdvíhacích zariadení

Produkty

Ako dlhoroční špecialisti na problematiku bezbariérových riešení a prístupov pre imobilných sa neustále snažíme prichádzať s novinkami, ktoré uľahčia ľuďom s telesným hendikepom každodenný život.

Produkty a zdvíhacie zariadenia vo Velcone vyberáme na základe skúseností a pripomienok od samotných klientov a ich opatrovateľov. Práve široká škála zdvíhacích zariadení v našej ponuke nám umožňuje uspokojiť často náročné požiadavky a potreby klientov. Riešenia a produkty navrhujeme a realizujeme tak, aby odolali nezriedka náročným poveternostným podmienkam. Spoľahlivá funkčnosť za každých okolností je pre nás samozrejmosťou rovnako ako to, že všetky produkty sú certifikované a spĺňajú prísne bezpečnostné normy a smernice.

Sme si vedomí, že naši klienti často potrebujú zariadenia čo najrýchlejšie a bez zbytočného odkladu, preto je jednou z našich priorít dostupnosť zariadení a krátka doba dodania. Napríklad stoličkový výťah Acorn, ktorý si hravo poradí aj so zákrutami a variabilnými dráhami, sme schopní dodať hneď na druhý deň, na čo sme právom hrdí. Schodolezy, stropné zdviháky, šikmé schodiskové plošiny pre priamu dráhu či stoličkové výťahy máme, samozrejme, nachystané vždy na sklade.

Bezbariérový prístup musí byť bezpečný a spoľahlivý

To, čo je však pre nás najdôležitejšie, je bezpečnosť nami navrhnutých a realizovaných bezbariérových riešení. Kladieme preto dôraz na kvalitu produktov a ich bezchybnú inštaláciu, ktorú majú vždy pod palcom skúsení a šikovní majstri. Kvalite a spoľahlivosti našich riešení stopercentne veríme, preto na základe dlhoročných skúseností prichádzame s novými predĺženými zárukami na vybrané zariadenia. Za všetky môžeme spomenúť desaťročnú záruku na "skrutkovicový pohon" pri zvislých zdvíhacích plošinách Aritco.

Okrem dodania produktov, ich inštalácie a prispôsobenia konkrétnym podmienkam a požiadavkám je veľmi dôležitý aj následný servis. Nielen pri bezbariérových riešeniach, ale prakticky pri všetkých väčších investíciách si my všetci vyberáme v prvom rade také produkty a služby, o ktorých vieme, že sú na Slovensku alebo v danom regióne zaužívané. Vyberáme si firmy a dodávateľov, o ktorých vieme, že ich službou nie iba predaj, ale aj kvalitný a promptný servis a údržba.

Vo Velcone tomu veľmi dobre tomu rozumieme, preto poskytujeme v oblasti zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby záruku rýchleho servisu a údržby. Darí sa nám to aj vďaka tomu, že naše servisné miesta máme po celom Slovensku. Vďaka tomu sa na svoje zdvíhacie zariadenie môžete spoľahnúť prakticky nonstop. Chápeme totiž, ako veľmi je pre vás schodolez, plošina, výťah či stropný zdvihák dôležitý.
 

Pomôžeme vám so zdvíhacím zariadením

Naša dlhoročná skúsenosť a špecializácia v oblasti bezbariérových prístupov sa dá veľmi jednoducho vyčísliť - na Slovensku máme viac ako 3 000 spokojných klientov. A radi pomôžeme ďalším, pretože naša firemná filozofia je založená na pomoci tým, ktorí to potrebujú. Ak medzi nich patríte aj vy, ozvite sa nám a spoločne sa dohodneme na ďalších krokoch. Radi vám dokonca sprostredkujeme kontakt s našim klientom vo vašom okolí, ktorý už nejaké zariadenie od nás používa, a ochotne vám odpovie na všetky vaše otázky.

Povedali o nás