SCHODISKOVÉ PLOŠINY Vimec – nový dizajn

Šikmá schodisková plošina pre vozíčkarov

Produkty

Nedávno sme Vám priniesli informáciu o veľkej zmene stropných zdvihákov Human Care, ktorá zahŕňa ich komplexnú inováciu. Avšak nielen tento náš dodávateľ robí neustále kroky k vylepšeniu produktov...

Pridal sa k nemu aj náš najväčší a dlhoročný dodávateľ, talianska spoločnosť VIMEC. Ta sa rozhodla inovovať dizajn, ale hlavne funkčnosť šikmých schodiskových plošín V64V65 a to hlavne z hľadiska ovládania užívateľom. Doteraz bolo možné naplno ovládať plošinu pre imobilných len s hlavným, káblovým ovládačom. Tento ovládač si klient musel so sebou stále nosiť popr. odkladať, čo možno pre niektorých z Vás nebolo príliš praktické. A tak prišla zmena!

Aktuálne je možné ovládanie bez káblového ovládača, pretože na hlavnom panely šikmých schodiskových plošín pribudli smerové tlačidlá jazdy.

Tieto tlačidla môže priamo používať prepravujúca osoba, bez potreby ďalšej obsluhy inou osobou.

Samozrejme v prípade užívateľa, ktorý sám ovládanie nezvláda, je tu k dispozícii nový bezdrôtový ovládačpre obsluhu schodiskovej plošiny.

Suma sumárom tieto inovácie našich najpredávanejších schodiskových výťahov zjednodušujú ovládanie pre užívateľa ale aj pre obsluhu. A to je naším cieľom, zjednodušiť Vám život...

Povedali o nás