Aritco 3D štúdio

Produkty

Architekti, stavitelia, budúci užívatelia. Práve Vám by sme radi predstavili veľmi užitočnú pomôcku, ako získať lepšiu predstavu, čo je to zvislá zdvíhacia plošina alebo domáci výťah. Ako vyzerá, aké sú možnosti úprav, prevedenia a pod.?

Ako výhradný dovozca jedného z TOP výrobcov zdvíhacích plošín, švédskej spoločnosti Aritco, Vám ponúkame možnosť vyskladať si vlastný domáci výťah. A to v 3D realite!

Aplikáciu Aritco 3D studio nájdete na adrese: http://homeliftstudio.com/aritco3d

Čo všetko ponúka?
Prakticky všetko. Možnosť výberu farebného prevedenia, typu opláštenia výťahu, dverí, podlahy a ďalších zaujímavých detajlov. Počas konfigurácie si môžete vyskúšať otváranie dverí, vstúpenie do plošiny a to na viacerých podlažiach. Vizuál je možný vidieť v kuchyni, obývačke a v garáži a to dokonca aj pri zvolení dňa či noci. Vami vyskladaný domáci výťah je následne možné uložiť, vytlačiť a bezprostredne kontaktovať dodávateľa, našu spoločnosť Velcon spol. s r.o.

Táto úžasná aplikácia je skvelou možnosťou pre nás ale aj pre Vás ako získať jasnú predstavu o tak výnimočnom produkte akým je zvislá zdvíhacia plošina Aritco. Preto neváhajte a vyskúšajte to.

Viacerí z našich zamestnancov už majú svoj ideálny virtuálny výťah. A čo Vy?

Povedali o nás