Každodenná malá veľká výhra – stoličkový výťah

Produkty

Všetci máme rôzne predstavy o dokonalom živote. Príjemné bývanie, cestovanie či usadlejší spôsob života, rodina či sloboda... Kým niektorí sme nespokojní, že nemáme adekvátny plat, nové auto či moderné zariadenie v dome, mnohí z nás riešia celkom odlišné problémy a tešia sa aj z „drobností“, ktoré si zdraví ľudia neraz vôbec neuvedomujú. Napríklad taký (ne)obyčajný domáci výťah. 
 

A preto pomáhame bojovníkom, ktorí čelia veľkým životným výzvam a ich rodinám. Snažíme sa im zjednodušiť bežné fungovanie v domácnosti. Jedným z takýchto každodenných pomocníkov je stoličkový výťah Xclusive s predĺženou 5 ročnou zárukou. 

Ide o stoličkovú sedačku pre priame schodiská. Svoje uplatnenie má tak v interiéri ako aj v exteriéri. Aktuálne je špičkou na trhu. V cene štandardného prevedenia iných sedačiek prináša nadštandardnú výbavu a možnosti. 

 
Stoličkový výťah Xclusive - Inštalácia
 

Kvalitná sedačka na schody – spokojní zákazníci

Nedávno sme takéto stoličkové výťahy inštalovali pod seba pre dve nezávislé schodiská klientke Erike z Galanty, aby sa mohla slobodne presúvať z bytu. Oba sú fixované priamo do schodov, pričom neboli potrebné zásahy do steny domu. Svoje dojmy pre nás zhmotnila do pôsobivého obrazu, ktorý už zdobí naše steny a spríjemňuje nám pracovnú atmosféru. Úprimne jej prajeme všetko najlepšie a sme radi, že sme mohli skvalitniť jej každodenný život. Najväčšie zadosťučinenie za našu prácu sú práve takéto emócie a radosť našich klientov. Napĺňajú nás elánom a sú silnou motiváciou zdokonaľovať sa, hľadať inovatívne riešenia či „zlepšováky“. Pre Vás. 
 

Obraz od klientky - Velcon

(Darovaný obraz od klientky)

 

 

Klientka Velcon

 

 

Elegantný vizuál a funkčnosť moderného stoličkové výťahu

Pokiaľ nie je sedačka v prevádzke, dá sa jednoducho sklopiť do parkovacej polohy. Je štíhla, takže šetrí priestor na schodisku. Napriek svojej skladnosti si ju klienti veľmi pochvaľujú za jej komfort. Solídna hlboká a široká sedacia časť umocňuje príjemný pocit bezpečia pri prevoze. Sedadlo sa výškovo prispôsobuje podľa preferencií a potrieb klienta. 

V štandardnom prevedení inštalujeme kožené sedadlo s operadlom vo farbe slonovej kosti. V prípade špecifických požiadaviek sa, samozrejme, vieme dohodnúť na farebnom prevedení, ktoré bude klientovi najviac vyhovovať. Súčasťou je aj samonavíjací bezpečnostný pás, smerový ovládač (tlačidlo priamo na sedačke), ale aj praktické diaľkové ovládače s úchytmi do steny, nápomocné aj pre ostatných rodinných príslušníkov. 


 
Neoceniteľný pomocník na prekonávanie schodov

Cena výťahu pre imobilných sa nedá stanoviť paušálne. Vždy ju vypočítavame podľa konkrétnych parametrov (výška a šírka Vášho schodiska, možnosti upevnenia, zásahy do prostredia, interiér vs. exteriér, materiál, farba a i.). Výhodou je, že cenovú kalkuláciu pre Vás robíme absolútne bezplatne. 

Povedali o nás