Veľké predvianočné prekvapenie nás zahrialo pri duši

Info spravodaj

Asi všetci máme radi Vianoce. Aj celé toto kúzelné predvianočné obdobie – prípravu domácností, všetko ozdobovanie, hľadanie vhodných darčekov, lahodné vône z vypekania dobrôt šíriace sa z množstva kuchýň - má svoje špecifické čaro. Tento rok nám ho okrem príjemného pocitu z inštalácií a pribúdajúcich spokojných zákazníkov umocnilo aj jedno veľmi príjemné pracovné prekvapenie. Jedného dňa nás na stole čakal certifikát s najvyšším hodnotením ELITE GOLD 2020. Takéto významné ocenenie nás teší o to viac, že je výsledkom širokého spektra nezávislých hodnotení.

 

Ako iste dobre viete, už celých 18 rokov Vám prinášame, inštalujeme a opravujeme pomôcky pre imobilných. Debarierizáciu priestorov vnímame ako veľmi podstatný krok, ktorým dokážeme začleniť do plnohodnotného života v spoločnosti tých, ktorí to majú v živote náročnejšie. Preto sa zameriavame na tvorbu a realizáciu bezbariérových projektov, vďaka ktorým dokážu imobilné osoby fungovať prirodzenejšie, pohodlnejšie, bezpečne a neraz aj úplne svojpomocne. Distribuujeme, inštalujeme a servisujeme pre Vás rôzne zariadenia – schodiskové výťahy, šikmé schodiskové plošiny, zvislé zdvíhacie plošiny, stropné zdviháky, zdviháky do áut, nájazdové rampy, či schodolezy.

 

Na sklonku takého náročného a historicky unikátneho roka, akým rok 2020 nesporne bol, je pre nás tento certifikát balzamom na dušu. Je nielen zadosťučinením a odmenou za tvrdú prácu celého nášho veľkého Velcon tímu, ale aj neskutočnou dávkou motivácie do ďalšej práce pri nikdy nekončiacej potrebe odstraňovania architektonických bariér a zjednodušovania života našich klientov.

 

S hrdosťou a láskou sme ho preto umiestnili do nášho nového CENTRA SCHODISKOVÝCH VÝŤAHOV, ktoré sme pre Vás prednedávnom otvorili v širšom centre Bratislavy, na Račianskej ulici. Či už počas týchto predvianočných dní či kedykoľvek počas roka Vás v ňom veľmi radi privítame. Pri šálke dobrej kávy či čaju s Vami preberieme Vaše predstavy, požiadavky, vízie a návrhy, predstavíme Vám rôzne novinky na trhu a necháme Vás vyskúšať si jednotlivé zariadenia, aby ste zistili, či by Vám vyhovovali alebo budeme hľadať radšej iné riešenia.

 

Pre radosť z bežných dní - pre Vás a Vašich blízkych.

Váš Velcon.

Povedali o nás