Opätovne otvárame naše Centrum schodiskových výťahov a tešíme sa na Vás už aj osobne

Info spravodaj

Našťastie sa nepriaznivá situácia konečne lepší, covidové opatrenia sa postupne uvoľňujú a Vy sa nám stále ozývate s otázkou, kedy by ste si mohli prísť naše zariadenia pre imobilných a rôzne bezbariérové prístupy pozrieť a vyskúšať aj osobne. S veľkým potešením Vám oznamujeme, že už je to možné.

Nechceli sme nič riskovať, preto sme naše novovybudované bratislavské Centrum schodiskových výťahov zatvorili veľmi rýchlo po jeho otvorení. Nebolo to pre nás úplne jednoduché. Tento jedinečný showroom je určite na dlhé roky našou srdcovkou, piplali sme ho do každého detailu, ide skutočne o jediný výstavno-predvádzací priestor svojho druhu na Slovensku. Ale nič nie je podstatnejšie, než bezpečnosť ľudí – Vás – našich klientov.

Samozrejme, že sme nezaháľali a robili sme celý čas aj počas Covidu. Avšak za ešte prísnejších podmienok.

Medzičasom tak na našom VELCON webe pribudla aj 360° virtuálna prehliadka, vďaka ktorej ste si vedeli pozrieť viaceré z našich produktov (výťahy pre vozíčkarov, výťahy na schody, domáce výťahy  a rôzne zdviháky). Točili sme videá, v rámci ktorých Vám naši obchodní zástupcovia postupne predstavovali a približovali vybrané zariadenia,... No samozrejme, že osobný kontakt a možnosť vyskúšať si obsluhu zariadení na vlastnej koži je vždy najideálnejším riešením. Preto Vás veľmi srdečne pozývame na návštevu – do našej milovanej kuchyne, kde Vám radi pripravíme i dobrú kávičku či čaj.

Neradi by sme však aktuálnu situáciu podcenili, preto by sme Vás chceli poprosiť, aby ste vyplnili náš formulár alebo nás kontaktovali telefonicky na čísle 0905 402 845 a dohodli si s nami presný čas prehliadky, kedy sa Vám budeme naplno venovať.

 



 

Sídlime v Bratislave, na Račianskej ulici č. 77 – oproti Figaru.
A už teraz sa na Vás veľmi tešíme.
Váš tím Velcon

Povedali o nás