Centrum schodiskových výťahov v Bratislave je oficiálne otvorené

Info spravodaj

Vážení priatelia, ctení klienti,

naša nová sieť showroomov, ktorú sme pre Vás vytvorili s názvom „CENTRUM SCHODISKOVÝCH VÝŤAHOV“, je už plne k dispozícii na dvoch miestach v rámci Slovenska – priamo v sídle spoločnosti, vo Vlkanovej (neďaleko Banskej Bystrice) a v Bratislave. Samozrejme, nezaháľame a pripravujeme i ďalšie priestory, kde sa s našimi produktmi môžete zoznámiť bližšie.

Aktuálne sa veľmi tešíme z otvorenia nového showroomu v Bratislave na Račianskej ulici. Pripravili sme pre Vás exkluzívne priestory s bezbariérovými riešeniami. Pokiaľ sa nám ozvete vopred, radi pre Vás pripravíme i čajík či kávičku a popri nich Vám poukazujeme rôzne zariadenia na zdvíhanie a presun imobilných osôb či riešenia domácich výťahov a zdvihákov.

Hovorí sa, a  obzvlášť v tejto oblasti to platí mnohonásobne, že je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť. Práve toto príslovie sa stalo našim hnacím motorom a už 18 rokov nás vedie k tomu, aby sme Vám takýto priestor vytvorili a sprístupnili. A voilà!

 

 

Nájdete nás už aj v Bratislave na Račianskej ulici č. 77 (hneď oproti často rozvoniavajúcemu Figaru).V  priebehu septembra bude showroom fungovať v režime objednávok na telefonický alebo emailový či webový kontakt. Keď sa nám ozvete, dohodneme si čas stretnutia, ktorý Vám bude vyhovovať a spoločne prejdeme všetko, čo budete potrebovať. Rozhodli sme sa riešiť to touto formou, keďže záujem o naše produkty neustále rastie a každému z Vás sa chceme dostatočne podrobne a naplno venovať, nerozptyľovať svoju pozornosť medzi viacero klientov, neodskakovať,... Naši bratislavskí pracovníci sa už na Vás tešia a sú vám plne k dispozícii.

Taktiež ste u nás vítaní aj vo Vlkanovej pri Banskej Bystrici, ktorú už mnohí poznáte. Na oboch miestach Vám ponúkame ukážky našich zariadení priamo v praxi. Mnohí z našich klientov využili túto možnosť a aj napriek rôznym ťažkostiam si ku nám urobili výlet. A  neoľutovali. Výsledkom bola spokojnosť s výberom toho najvhodnejšieho zariadenia „šitého“ priamo na mieru.

Čo môžete u nás vidieť a odskúšať si:

•    schodolezy pásové a kolieskové,
•    stoličkové výťahy Acorn, Freelift, Minivator, Handicare 1100 (novinka 2020),
•    šikmé schodiskové plošiny priamy smer, do zákrut,
•    zvislé plošiny do zdvihu 1m, do zdvihu 3 metre strategos, domáce výťahy Aritco,
•    stropné zdviháky HumanCare s prehupovým systémom medzi miestnosťami,
•    nájazdové rampy, zdviháky do auta a i.

Dohodnite si návštevu v showroome Bratislava: p. Gaštan, 0905 402 845
Dohodnite si návštevu vo Vlkanovej (B.Bystrica)048/4141247

Tešíme sa na Vás a veríme, že spoločne nájdeme vhodné riešenie pre spríjemnenie a zjednodušenie Vašich životov i bežných dní.

 

Povedali o nás