Stropné zdviháky pre imobilných Vám predstavíme aj v našom novom bratislavskom showroome

Firma a jej aktivity

Opäť pre Vás máme viacero dobrých správ. Keďže sme nedávno otvorili nový showroom v našom hlavnom meste, už aj naši bratislavskí, okolití a „západní“ klienti majú príležitosť ísť si pozrieť a  vyskúšať naše produkty. Iste všetci dobre poznáte starú známu múdrosť „radšej raz vidieť ako 100-krát počuť“. Tak neváhajte.

Radšej raz vidieť ako 100-krát počuť

Široká ponuka možností ako dosiahnuť bezbariérový prístup

Doposiaľ ste nás mohli navštíviť výhradne v našej centrále vo Vlkanovej (pri Banskej Bystrici). Klienti sú  veľmi vďační, že sa môžu s pomôckami stretnúť, vyskúšať si ich, zistiť ako fungujú, ako pôsobia v priestore, do ktorého by mali byť situované,... Dlhodobo sa snažíme o veľmi individuálny prístup, preberáme s Vami možné riešenia Vašich problémov, robíme vizualizácie zariadení situovaných priamo do Vašich priestorov. Samozrejme, to všetko je jednoduchšie, keď máte konkrétnu predstavu toho, ako jednotlivé zariadenia fungujú, koľko zaberajú priestoru, čo všetko je ku nim potrebné, ako sa dajú ovládať a pod.. Práve preto sme sa pustili aj do ďalšieho showroomu, sídliaceho na Račianskej ulici č. 77 v Bratislave. Nájdete u nás množstvo praktických zdvíhacích zariadení – rôzne stoličkové výťahy, schodiskové plošiny, stropné zdviháky, zdviháky do áut, schodolezy a i. A okrem nich tam vždy stretnete aj našich vyškolených pracovníkov, ktorí Vám radi odpovedia na akékoľvek otázky, preberú s Vami Vaše predstavy, usmernia Vás.

 

Bezbariérová kúpeľňa

Kým v prvej miestnosti spomínaného bratislavského showroomu nájdete viaceré zdvíhacie zariadenia (stoličkové výťahy, schodiskovú plošinu, schodolezy, zdvihák do auta a pod.), v druhej miestnosti sme pozornosť zamerali na frekventovane žiadaný stropný zdvihák s prehupom typu Human Care. Ide o jedinečné zariadenie, pomocou ktorého dokážete pomerne jednoducho, komfortne a dôstojne preniesť imobilnú osobu kam potrebujete – napr. z postele na invalidný vozík, do kúpeľne, na WC, či len z izby do izby. Zároveň pomocou neho však dokážete s pacientom aj rehabilitovať. Využívajú ho aj mnohé zdravotnícke zariadenia pri nácvikoch chôdze a pod. Nesporne veľkou výhodou je, že sa vďaka nemu šetrí zdravie a kondícia osoby, ktorá sa o imobilného pacienta stará. Aj keď to všetci robíme s láskou, chrbtica dostáva pri presunoch a zdvihoch veľmi zabrať. Preto sme hľadali riešenie ako by sme mohli pomôcť popri samotných pacientoch aj ich opatrovateľom. Ako vidíte,  našli sme ho. Paradoxné je, že sme na Slovensku stále jediným distribútorom tohto výnimočného zariadenia.

Ako ste si už iste všimli aj na priloženom videu, stropný zdvíhací systém značky Human Care funguje tak, že klienta dokážete bez veľkej námahy pomocou zdvíhacej kazety s vakom preniesť z postele na invalidný vozík a naopak, resp. všade tam, kam potrebujete. Vo vaku sa dá pacient aj poumývať či okúpať. Pomocou koľajnicového systému (obvykle kotveného do stropu, bočných stien, no v prípade potreby sa dá upevniť aj na pomocné konštrukcie) s imobilnou osobou dokážete tzv. prehupom komfortne prechádzať miestnosťami bez potreby búrania zárubní či iných stavebných úprav. Tým, že sú koľajnice biele, pôsobia v bielo namaľovaných interiéroch veľmi prirodzene a nerušivo.

Cena stropného zdviháku

Rovnako ako aj pri ostatných našich produktoch stále platí, že ich vždy vytvárame priamo na mieru konkrétnemu klientovi. Preto sa nedá stanoviť jednotná fixná suma. Odvíja sa od viacerých faktorov, v tomto prípade hlavne od dĺžky vodiacej koľajnice, množstva potrebných prehupov, prípadne špecifických požiadaviek klienta. Samozrejme, obhliadku, zameranie a návrh projektu pre Vás robíme zadarmo, v rámci územia celej Slovenskej republiky. A vieme Vám poradiť aj pri vybavovaní peňažného príspevku pre ZŤP na kúpu takýchto zariadení. Smelo sa nám ozvite, spoločne istotne čosi vymyslíme.

 

Povedali o nás