Nový parťák do všetkých dní

Firma a jej aktivity

Ponuré obdobia a melancholickosť jesene si občas žiadajú zmenu. Jednu sme si dopriali aj my. Na oživenie. Od dnešného dňa preto budete na cestách stretávať aj nového „člena“ nášho tímu – MAN TGE. My sme si s ním veľmi sadli! Pre modernizáciu našej auto flotily sme sa rozhodli kvôli Vám. Lebo práve vďaka nemu ku Vám dokážeme ešte rýchlejšie, šetrnejšie a  bezpečnejšie doviezť požadované produkty vytvárajúce bezbariérový prístup tam, kde Vám zatiaľ chýba.

 

Debariérizácia - Velcon

 

Tohto plnokrvníka v parádnom šate, ktorý odkazuje aj na náš nový Showroom v Bratislave, osedlajú naši najskúsenejší technici. Je špeciálne navrhnutý, prispôsobený a pripravený slúžiť pre ešte bezpečnejšiu a kvalitnejšiu prepravu našich zariadení určených pre zlepšovanie mobility našich klientov. Tak ako aj predtým, naše produkty stále dodávame, montujeme a inštalujeme so srdcom. A teraz sa na to všetko zo srdca ešte viac tešíme. Plní elánu a nadšenia preto vyrážame do ulíc.

 

Debariérizácia - Velcon

 

Odmeníme Vás

Ak sa chcete viac tešiť aj Vy, dajte nám vedieť (pošlite nám „dôkazovú“ fotku), keď túto našu novú dodávku s  našimi chalanmi kdesi zazriete & stretnete. MY Vás za to odmeníme!

Pre radosť z bežných dní.

 

Povedali o nás