Inštalácia výťahu Aritco 7000 – na ceste za inklúziou pre SOŠ Strojnícku v Kysuckom Novom Meste

Firma a jej aktivity

Zdvíhacie zariadenie Aritco 7000 je určené pre imobilné osoby, vozičkárov, seniorov. Slúžiť môže aj ako domáci výťah na prekonávanie poschodí v rámci rodinných domov. Ako môžete vidieť i na fotografiách, pri tomto projekte sme zvolili sklenené opláštenie kabíny, ktoré výťah presvetlí, Akiste, vytvoríme rovnaký dojem aj pri celom schodisku, čo je určite len prínosom.

 

Inklúzia na školách

Teší nás, že vzdelávanie na Slovensku sa stáva o čosi prístupnejšie pre zdravotne znevýhodnených. Školy pracujú na bezbariérovosti, dôkazom je i projekt SOŠ Strojníckej v Kysuckom Novom Meste. Ak si spomínate, predčasom sme o rovnakom produkte písali aj v rámci inštalácie pre žilinskú strednú školu. Inštitúcie si uvedomujú, že ak chcú vytvárať dostupné príležitosti aj pre zdravotne znevýhodnených, musia pracovať aj na odstránení bariér, ktoré im neumožňujú štúdium.

 

Ďakujeme za dôveru pri výbere výťahu

SOŠ Strojnícka v Kysuckom Novom Meste otvorila svoje brány všetkým bez rozdielu, z čoho máme náramnú radosť. Rovnako sme nadšení, že práve táto škola nám zverila svoju dôveru v unikátny stroj, resp. výťah práve od našej spoločnosti Velcon.

Kabína výťahu pre strednú školu

Výber je na vás a 100% na vašej aktuálnej potrebe

Výťah Aritco 7000 na schody sa podľa želania klienta dodáva s opláštením so sklenou výplňou alebo s výplňou nepriehľadných panelov plech-vata-plech (ide o tzv. sendvič). Pre montáž zdvíhacej plošiny nie je nutná základná jama, postačí len rovná spevnená plocha. Prispôsobíme vám aj dizajn, funkcionalitu, ovládanie, ako aj celkové zabezpečenie. Zdvíhaciu plošnu vám vieme doslova “vyrobiť” na mieru, stačí sa len na nás obrátiť s vašimi konkrétnymu požiadavkami a predstavami, o ostatné sa postaráme.

 

Cena zvislej zdvíhacej plošiny

Konečnú cenu vám žiaľ nedokážeme povedať, keďže každý jeden z našich bazbariérových projektov je individuálny a špeciálny. Cena závisí od mnohých faktorov: výška zdvihu, rozmer plošiny, spôsob ukotvenia a ďalšie atribúty.

Určite využite možnosť našej bezplatnej obhliadky a zameranie projektu, kde vám náš vyškolený pracovník kdekoľvek po celom Slovensku rád vysvetlí a priblíži všetky možnosti. Bližšie informácie vám radi poskytneme na našej bezplatnej infolinke 0800 199 060 alebo nám napíšte:

 



 

Výber správneho výťahu nebol nikdy jednoduchší

Využite pri výbere správneho zdvíhacieho zariadenia pre vaše potreby náš praktický konfigurátor.

Povedali o nás