Získajte bezbariérový projekt zdarma!

Poradenstvo

Velcon vychádza v ústrety všetkým ťažko zdravotne postihnutým, ich opatrovateľkám a opatrovateľom. Každý z vás si môže u nás objednať vypracovanie bezplatného bezbariérového projektu.

Starať sa o ľudí so zdravotným znevýhodnením je veľmi náročné na čas, energiu aj peniaze. Aby sme vám vaše náročné poslanie aspoň trochu uľahčili, naši odborníci vám navrhnú, vypracujú a v prípade vášho záujmu aj zrealizujú bezbariérový projekt pre vašich blízkych.

Aké výhody získate?

Naši odborníci vám radi poradia pri výbere najvhodnejšieho bezbariérového zariadenia. Dohodnú si s vami termín návštevy a všetky potrebné merania a technickú prípravu vykonajú priamo u vás doma, aby projekt na mieru prispôsobili vášmu bytu či domu – na základe vašich požiadaviek. Ďalej vám umožníme, aby ste si vybrané bezbariérové zariadenie vyskúšali vo vašej domácnosti aj so svojimi blízkymi, ktorí vás opatrujú alebo ktorých opatrujete. Spolu s vypracovaním kompletného projektu vám takisto pripravíme aj cenovú ponuku a potrebné formality pre získanie príspevku na zdvíhacie zariadenie od štátu pre ŤZP osoby. To všetko úplne zdarma a bez záväzkov kdekoľvek v SR. Odbremeníme vás od všetkých technických záležitostí i finančných nákladov spojených s prípravou projektu ako aj inštaláciou bezbariérového zariadenia a vy tak budete mať viac času venovať sa svojim blízkym. Všetky naše zdvíhacie zariadenia sú hradené z príspevku na zdvíhacie zariadenie.

A ako si bezplatný projekt objednáte?
Je to veľmi jednoduché! Kliknite sem – http://www.velcon.sk/cenova-ponuka, označte políčko „bezplatné zameranie a projekt na mieru zdarma“ a vyplňte kontaktné údaje alebo jednoducho zavolajte na našu bezplatnú telefonickú linku 0800 199 060.

Povedali o nás