Z výstavy NON-Handicap sme si odniesli ocenenie Zlatá Incheba

Zlatá incheba - Ocenenie

Firma a jej aktivity

Minulý mesiac sme sa zúčastnili výstavy NON-Handicap, ktorá sa konala v bratislavskej Inchebe. Popri predvádzaní našich produktov sme stretli mnoho príjemných ľudí, ktorí sa zaujímali o našu prácu.

Veľkú radosť však máme najmä z ocenenia jedného z našich produktov. Aj toto ocenenie totiž svedčí o tom, že svojím zákazníkom prinášame len tie najlepšie produkty dostupné na trhu.

 

Zdvihák SMART TRANSFER - náhrada zdvíhacej plošiny na auto

Výrobkom, ktorý si odniesol cenu Zlatá Incheba, bol náš zdvihák do auta SMART TRANSFER. Na výstave sme ho predstavili v plnom nasadení, nainštalovaný vo vozidle a pripravený na vyskúšanie návštevníkmi. Mnohí túto možnosť využili a pochvaľovali si jeho revolučné riešenie, funkčnosť a šikovnosť. Obrovský záujem verejnosti len potvrdil, že cena Zlatá Incheba putovala do tých správnych rúk.

Zlatá Incheba 2017

 

V čom spočíva jeho revolučnosť? Predovšetkým v umožnení jednoduchého presadania imobilnej osoby priamo z invalidného vozíka na štandardné a bezpečné sedadlo v aute, a to bez náročného dvíhaniaa prekladania osoby alebo vozíka. Usadenie vozíčkara do vozidla prebieha vďaka zariadeniu SMART TRANSFER komfortne a bez námahy.

Zlatá Incheba 2017

 

Ďalšou veľkou prednosťou SMART TRANSFERU je jeho dômyselná konštrukcia, vďaka ktorej vo vozidle nezaberá takmer žiadny úžitkový priestor, a s najväčšou pravdepodobnosťou si ho tam ani nevšimnete. V prípade, že sa zariadenie práve nepoužíva, nie je problém SMART TRANSFER jednoducho odpojiť a odložiť. Z toho plynie aj ďalšia skvelá výhoda – SMART TRANSFER sa nemusí používať len v aute. Svoje uplatnenie nájde aj v kúpeľni alebo kdekoľvek inde, kde sa zíde pomoc pri presúvaní imobilnej osoby.

V prípade záujmu o ďalšie informácie nás neváhajte kontaktovať na bezplatnej infolinke 0800 199 060 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy velcon@velcon.sk. Radi sa s vami dohodneme na osobnej návšteve, ktorá je zdarma a bez záväzkov. Prezrieme si váš príbytok a auto a posúdime ich vhodnosť na inštaláciu zdviháku SMART TRANSFER alebo ktoréhokoľvek iného zariadenia z našej ponuky.

Povedali o nás