Stropné zdviháky pre Kováčovú

Firma a jej aktivity

Velcon daroval stropné zdviháky pre NRC Kováčová a ŠLÚ Marína Kováčová

Poskytnutím 3 stropných zdvihákov do Špecializovaného liečebného ústavu Marína ako sponzorstvo sme podporili a uľahčili prácu rehabilitačných pracovníkov. Tešíme sa, že zo zariadení majú prospech nielen zamestnanci, ale hlavne pacienti, ktorých presun do termálnych, perličkových alebo vírivých vaní je jednoduchší - a to hlavne u pacientov s ťažším pohybovým postihnutím, či už na vozíku alebo s nadváhou. Presun bol doteraz komplikovaný, alebo žiadny . 
Taktiež sme darovali Ústavu Marína aj stropný zdvihák na nácvik chôdze a rehabilitáciu, na ktorom dennodenne rehabilitujú pacienti z celého Slovenska. Používanie stropného zdviháku je dôstojné zaobchádzanie s pacientom a odstránenie námahy pre ošetrovateľa. 
Opýtali sme sa riaditeľa liečebného ústavu Marína pána doktora Vladimíra Čavoja, ako vnímajú zamestnanci a pacienti túto pomôcku. V prvom rade sa chcem poďakovať v mene zamestnancov a pacientov firme Velcon za veľkorysý dar. Stropné zariadenie je od začiatku intenzívne využívané, pochvaľujú si ho zamestnanci pre jednoduchú manipuláciu a samozrejme aj pacienti, ktorí doteraz nemali možnosť spoznať blahodarné účinky kováčovskej termálnej vody."
Firma Velcon darovala stropný zdvihák aj Národnému rehabilitačnému centru v Kováčovej, kde v kombinácii s bradlovým chodníkom slúži ako každodenná liečebná a rehabilitačná procedúra v NRC. Náš zdvihák sa stal súčasťou liečby v najväčšom slovenskom rehabilitačnom centre. O skúsenostiach a jeho prínose pre pacientov a ošetrovateľov Vám najlepšie povedia sami zamestnanci NRC. Odporúčame návštevu NRC, kde sa dozviete viac o funkcii a možnostiach využitia stropného zdviháku v praxi. 
Viac info vám radi poskytneme aj na bezplatnej infolinke 0800 199 060 alebo na www.velcon.sk.

Povedali o nás