Novinka firmy VELCON – stoličkový výťah Handicare Xclusive

Produkty

Vážení klienti a samozrejme všetci, ktorí sa zaujímate o bezbariérovosť, alebo potrebujete riešiť prekonávanie schodov vo vašom dome, byte alebo inštitúcii. Chceli by sme Vám predstaviť náš nový produkt stoličkový výťah (schodiskovú sedačku) pre priamy smer dráhy s názvom „Xclusive“.

Schodisková sedačka Xclusive je počinom, ktorého zámerom je, aby v každej krajine túto sedačku mohol ponúkať a inštalovať len jeden exkluzívny partner – dodávateľ s ktorým spolupracuje výrobca Handicare. S potešením vás teda chceme informovať, že na Slovensku je to práve naša spoločnosť Velcon, ktorá je týmto výhradným dodávateľom produktu XCLUSIVE. Faktov, že tento produkt nie je len jedným z mnohých produktov podobných na slovenskom trhu a že právom nosí vo svojom názve výraz „exkluzívnosť“ je mnoho. Niektoré, hlavne tie, ktoré majú priamy efekt na samotného užívateľa sedačky by sme vám teraz radi predstavili.

Stoličkový výťah Handy Care

Tento stoličkový výťah pre priame schodiská by sme mohli charakterizovať aj tak, že je to stoličkový výťah ktorý vám prinesie v cene štandardného prevedenia iných sedačiek na trhu, exkluzívnu a nadštandardnú výbavu a možnosti. Stoličkové výťahy (sedačky) mávajú rôzne tvary, materiály, bezpečnostné prvky, možnosti modifikácie, prevedenie ovládania, či rozmery koľaje a samotnej sedačky s motorom. Táto schodisková sedačka spĺňa všetky tieto faktory na najvyššej úrovni a predstavuje tak výnimočný produkt, ktorý je vhodný naozaj pre všetkých tých, ktorí majú navrhnuté riešenie bezbariérového prístupu práve formou schodiskovej sedačky (stoličkového výťahu). Sedačka Xclusive ponúka pekný moderný dizajn, ktorý je štíhli a šetrí miesto na schodisku vtedy, keď je sedačka sklopená do parkovacej polohy a nie je v prevádzke. Dôležité je však, že táto výhoda subtílnych rozmerov navonok, nie je na úkor pohodlia klienta. Naopak sedačka Xclusive má veľmi komfortnú, dostatočne hlbokú a širokú sedaciu časť, ktorá ponúka príjemný a bezpečný prevoz telesne postihnutej osoby po schodisku. Inými slovami: Xclusive má aj výhodu malých rozmerov, ktoré neuberajú priestor na schodisku a má aj veľmi komfortné sedadlo, čo nebýva zvykom u iných produktov. Väčšinou je jedno na úkor druhého. 

Stoličkový výťah na schody HandyCare

Okrem týchto atribútov stoličkový výťah Xclusive ponúka v štandardnom prevedení pekné „luxusné“ ( pozn.: ak môžeme v tejto oblasti takto niečo nazvať) kožené sedadlo s operadlom vo farbe slonovej kosti, čo robí túto sedačku veľmi využiteľnou ale i praktickou z pohľadu čistenia a v neposlednom rade aj dizajnovo modernou, z kvalitného materiálu. Výhodou je, že sedadlo je možné aj výškovo nastavovať. Taktiež oceníte naozaj funkcionalistické diaľkové ovládače s držiakmi, ktoré je možné pripevniť na stenu a vložiť ovládače do nich. Stoličkový výťah Xclusive ponúka aj samonavíjací bezpečnostný pás, ktorý inde dostanete len za príplatok a taktiež veľmi jednoduchý smerový ovládač (tlačidlo) priamo na sedačke. Samozrejme stoličkový výťah Xclusive je prevedený v tom najvyššom bezpečnostnom štandarde, čo z neho robí veľmi spoľahlivého partnera na každý deň. 

Viac informácií a podrobnejšie technické špecifikácie Vám radi zašleme na požiadanie, stačí napísať na velcon@velcon.sk alebo zavolať na našu bezplatnú linku 0800 199 060. Čoskoro bude tento produkt zaradený aj do  sekcie produkty na www.velcon.sk. Sledujte náš web a tiež facebook Velcon.     

Povedali o nás