Referencia: Výťahy pre imobilných od Velconu

Info spravodaj

Tí, čo nás poznáte už dlhšie, viete, že sa už takmer dve dekády venujeme vytváraniu bezbariérových prístupov. Jednou z možností, ako ich dosiahnuť, je napr. inštalovanie zvislej zdvíhacej plošiny. V našom portfóliu ich nájdete. Dnes si pozrieme praktickú inštaláciu typu STRATEGOS.

 

Domáca výťahová plošina STRATEGOS

Tentokrát sme sa vybrali do malebnej Banskej Štiavnice. Toto mesto a jeho okolie sú kúzelné azda v každom ročnom období. Ako vidíte na priložených fotografiách, plošinu sme inštalovali na nádvorí veľkého staršieho rodinného domu. Donedávna nevyužívaný historický vchod tak opätovne našiel uplatnenie a to práve v ťažkej životnej situácii člena domácnosti. Priestorovo totiž ide o ideálne umiestnenie pre tento typ produktu. Veľkou výhodou tohto vstupu do domu je zámková dlažba, ktorá vytvára pevný podklad pre spodnú stanicu výťahu.

 

 

Ako sme už spomenuli, do Štiavnice chodíme veľmi radi. V každom čase (i nečase) má v sebe istú slovami neopísateľnú poetiku. Je známa kopcovitým terénom a „drsnejším” počasím, čo neraz našich klientov desí a odrádza. Ale nemusí. Naše produkty sú prispôsobené aj do náročnejších podmienok.

Aj práve zmieňovaný domáci výťah (zvislá zdvíhacia plošina STRATEGOS) ich skvelo prekonáva. V štandarde ju dodávame z pozinkovaného kovu, ktorý svojimi vlastnosťami dlhodobo a veľmi úspešne zvláda vonkajšie prostredie so všetkými výkyvmi počasia (návaly striedanie tepla, chladu, dažďov, mrazy, sneh či krupobitie). Jej antikorózna ochrana je adekvátne prispôsobená možným exteriérovým podmienkam, takže jej chod nezabrzdia ani mrazy. Môžete ju využívať celoročne a to bezpečne a komfortne.

 

Okrem odolných antikoróznych vlastností si naši klienti najčastejšie chvália aj:

  • výťah sa skladá z presklených dverí, ktoré sú otvárateľné do oboch strán, čo umožňuje komfortné nastupovanie a vystupovanie imobilnej osoby;
  • rýchlu montáž;
  • bez potreby náročných stavebných či búracích prác;
  • možnosť zdvihu až do úrovne 3 metrov;
  • možnosť opláštenia kabíny polykarbonárom alebo bezpečnostným sklom – podľa preferencií klienta;
  • možnosť žiadať o peňažný príspevok pre ZŤP na kúpu takéhoto zdvíhacieho zariadenia.

 

Veríme, že Vám aj táto inštalácia priblížila ako jednoducho a rýchlo sa dá dosiahnuť debarierizácia na prvý pohľad možno náročných priestorov. Pokiaľ nad ňou rozmýšľate, pokojne sa nám ozvite. Obhliadku a zameranie projektu robia naši chlapci v rámci celého Slovenska zadarmo. Doposiaľ sme spoločnými silami (spojením Vašich predstáv a očakávaní a našich skúseností a možností) vždy našli nápomocné riešenie. A o to tu predsa ide. Prinavrátiť Vám radosť z bežných dní v čo najväčšej možnej miere.

Váš Velcon

Povedali o nás