Prenájom pomôcok pre imobilných

Info spravodaj

Predstavujeme vám jednu z našich najväčších noviniek. Rozhodli sme sa pre vás rozšíriť služby, ktoré ponúkame, a prišli sme s možnosťou prenajať si vybrané druhy zdvíhacích zariadení a pomôcok. Ide o exkluzívnu novinku v oblasti bezbariérovosti v rámci celého Slovenska.

Velcon rent

Záleží nám na tom,aby naše produkty, ktoré zlepšujú životy ľuďom už 20 rokov, boli dostupnejšie pre čo najväčší počet klientov. Chceme, aby ľudia mali neustále k dispozícii pomôcky, ktoré neodmysliteľne potrebujú ku každodennému chodu svojho života. Táto služba bude dlhodobo vystupovať pod názvom VELCON RENT.

Pre každého

Táto unikátna, nazvime ju pokojne, služba, je určená pre všetky fyzické osoby, inštutúcie, ako aj rôzne firmy, ktoré potrebujú mať k dispozícii niektoré z našich kompenzačných a rehabilitačných pomôcok, ako aj ďalších zdvíhacích zariadení, ktoré im zjednušia fungovanie a zabezpečia bezbariérovosť.

Kvalitné pomôcky pre imobilných

Určite sa nemusíte obávať, ide o vždy preverené a odborne i technicky kontrolované pomôcky, ktoré zodpovedajú všetkým štandardom. Zaručujeme vám, že s nami si budete mocť prenajať pomôcky a zariadenia tej najvyššej kvality.

Cena prenájmu

Vopred nebudete platiť žiadne vysoké platby. Rovnako vám ponúkame možnosť výhodného odkúpenia, ktoré môže byť pre vás nesmierne výhodné v prípade, ak si pomôcku obľúbite a po čase uvedomíte, že si ju chcete zadovážiť.

Snažíme sa vám aj takýmto spôsobom vychádzať v ústrety a hľadať spôsoby, aby ste mali jendoduchší život. Keďže každému sa nemusí podariť získať maximálny finančný príspevok (až do 98% od nového roka) od štátu, ponúkame vám prenájom daného zariadenia za symbolický mesačný paušál s možnosťou neskoršieho odkúpenia za zostatkovú hodnotu, čo môže byť pre vás finančne veľmi priaznivé.

Ďalšie služby v cene

Doprava a inštalácia vami prenajatej pomôcky je v cene, takže navyše nič neplatíte. Rovnako pripomíname, že konzultácia a poradenstvo ohľadne návrhu správnych pomôcok je zadarmo, a to vrátane návštevy priamo na mieste využívania kdekoľvek po celom Slovensku.


Máte záujem o prenájom pomôcok? Napíšte nám:

* indicates required

Povedali o nás