Vyšší komfort pre seniorov a ľudí s pohybovými ťažkosťami doma i vo verejných priestranstvách?

Firma a jej aktivity

Áno. Elektrický stoličkový výťah na schody Acorn 180.

Poznáte to. Obehávania a vybavovania po úradoch. Veľa stresu, aj keď je človek zdravý. A teraz si predstavte, že ste imobilný. Našťastie aj vo verejných inštitúciách pracujú uvedomelí ľudia, ktorí sa snažia priblížiť občanom aj modernizáciami priestorov. Preto sme aj nedávno debarierizovali obecný úrad. Za pomoci stoličkovému výťahu Acorn 180.

 

Stoličkové výťahy – širokospektrálne využitie a výhody pre mnohých

Po obhliadke priestorov sme sa s našimi klientmi dohodli, že v tomto prípade bude optimálnym riešením práve schodisková sedačka Acorn 180. Prečo?

  • lebo ide o najflexibilnejší a jeden z najobľúbenejších a najžiadanejších stoličkových výťahov na trhu,
  • prináša oveľa väčší komfort pre seniorov a celkovo pre ľudí s pohybovými problémami (po úrazoch, operáciách a pod.) pri návšteve úradu a riešení každodenných úradných výziev,
  • rýchla montáž,
    •  bez dlhšieho čakania – čo sa týka dodania materiálov, aj priamo samotnej inštalácie,
  • flexibilita zariadenia,
    • výťah dokážeme prispôsobiť na akékoľvek schodisko (rovné, či so zákrutami) – práve vďaka tzv. stavebnicovému (modulárnemu) systému, tzn. takýto domáci stoličkový výťah Vám priamo vo Vašom priestore prispôsobíme čo najviac na mieru – aby optimálne lemoval schodisko a nezaberal veľa priestoru určeného aj pre ostatných členov domácnosti/práce/inštitúcie a pod.,
  • ako vidíte aj na priložených záberoch, v tomto prípade išlo o vnútornú dráhu projektu,
    •  zvolili sme ju z dvoch dôvodov:
      • aby sme čo najviac skrátili dĺžku jazdy klienta,
      • ale zároveň, aby sme šetrili čo najviac miesta pre ostatných návštevníkov úradu pri využívaní schodiska,
  • estetickosť,
    •  vidíte, že naše zariadenia majú zväčša minimalistický dizajn – je to kvôli tomu, aby pôsobili čo najmenej rušivo,
    •  aj na tomto príklade pekne vidieť, že biela konštrukcia pomerne splýva s bielou bočnou stenou, a tak sa aj pri každej inštalácii snažíme obhliadnuť si vopred priestory a zariadenie čo najviac napasovať tak, aby na schodisku „nezavadzalo“ a nerušilo,
  • samozrejme, súčasťou „inštalácie“, bolo aj zaškolenie zamestnancov úradu našimi technickými pracovníkmi, resp. osôb, ktoré budú výťah vedieť obsluhovať a naviesť tak aj prípadných návštevníkov ako toto zdvíhacie zariadenie pre imobilných používať.

 

Cena stoličkového výťahu Acorn 180

Veľmi častá otázka, ktorú sa nás pýtate, keď nám voláte je: „Koľko stojí taký domáci stoličkový výťah?“ Táto otázka je, samozrejme, absolútne logická. Avšak odpoveď na ňu býva trošku komplikovanejšia.

Ako vidíte aj na fotografiách z inštalácie, v tomto prípade sme inštalovali výťah na schody Acorn 180 na dve ramená priameho schodiska. Ale každá inštalácia je naozaj odlišná. Tým, že sa Vám snažíme  prinášať a vytvárať pre Vás produkty šité čo najviac na mieru, nedá sa fixne stanoviť ani orientačná cena domáceho stoličkového výťahu.

Vždy sa odvíja od množstva faktorov, hlavne od celkovej dĺžky vodiacej koľajnice, požadovaného počtu zákrut, zvoleného spôsobu kotvenia (priamo do schodov, prípadne do bočnej steny schodiska), ale aj od rôznych špecifických požiadaviek klienta.

Stále však platí, že obhliadky Vašich priestorov (či už domácností, firiem, verejných inštitúcií) a následné cenové kalkulácie pre Vás robíme zadarmo. Po celom Slovensku. Rovnako tak Vám vieme poradiť aj pri vypĺňaní žiadosti o štátny finančný príspevok na kúpu zariadenia pre imobilných. Mnohí z Vás naň majú nárok. Často tvorí až 95% celkovej sumy. Cena výťahu na schody či iných debarierizačných produktov sa tak neraz stáva zvládnuteľnou. Zatiaľ čo  benefity, ktoré so sebou tieto zariadenia prinášajú, sú na nezaplatenie.

V našom portfóliu nájdete množstvo rôznych nápomocných produktov pre imobilných.

Na predaj máme aj špeciálne prispôsobené výťahy na schody pre vozíčkarov.

Takže ak hľadáte optimálne riešenie pre vytvorenie bezbariérového vstupu a prístupu, pokojne sa nám ozvite, sme tu pre Vás.

Máte záujem o podobné bezbariérové riešenie? Ozvite sa nám!



Povedali o nás