Velcon - odbúravanie bariér, úprimný záujem, profesionalita a ľudskosť pod jednou strechou

Firma a jej aktivity

Tento rok je to už 18 rokov, čo pre Vás vytvárame a prinášame bezbariérové riešenia a snažíme sa Vám spríjemniť, spohodlniť a uľahčiť bežný každodenný život. Pritom však vždy dbáme o Vašu bezpečnosť a čistotou, a to nielen počas obdobia pandemických opatrení.

 

Bezbariérový prístup – alfa a omega našej práce

Náš sortiment už akiste poznáte. Inštalujeme hlavne zdvíhacie plošiny, schodiskové plošiny, schodiskové výťahy, stoličkové výťahy, stropné zdviháky, ale aj schodolezy, nájazdové rampy či dokonca vykonávame úpravy automobilov pre ZŤP.

Pri každej inštalácii sa snažíme čo najtichšie a najrýchlejšie sfunkčniť naše zariadenia, vysvetliť ich používateľom a rodinným príslušníkom, resp. osobám, ktoré sa s nimi budú dostávať do kontaktu, ako fungujú – aké sú ich možnosti, výhody, nevýhody, riešenia. V neposlednom rade však vždy dbáme o to, aby po nás ostal čo najmenší neporiadok. Napríklad na priloženom zábere vidíte nedávnu klasickú inštaláciu jedného zo schodiskových  výťahov, resp. úpravy po nej. Obdobne čistíme a dezinfikujeme všetky naše zariadenia. Pre Vašu i našu bezpečnosť, ale aj pre čistotu a čo najväčšiu radosť z našich produktov.

Viete, sme tak trošku perfekcionalisti. Záleží nám na detailoch. A aj taká „drobnosť“ ako čistota nás napĺňa spokojnosťou. Naši vyškolení pracovníci preto vždy automaticky čistia a dezinfikujú všetky naše zariadenia. Je to bežná bezplatná súčasť každej inštalácie, na ktorú myslíme nielen počas vyhrotených časov pandémie, ale vždy. Lebo bezpečnosť a spokojnosť našich klientov je pre nás najvyšším merítkom úspechu.

Možno aj preto sme to s Vami „dotiahli“ až do dospelosti. No ani po 18-tke sa v tomto smere neplánujeme meniť.

Stále pre Vás chceme a budeme robiť to najlepšie ako dokážeme.

Povedali o nás