Aj seniori majú nárok na pohodlnejší život – SENIOR EXPO 2019

Firma a jej aktivity

Október je opäť mesiac plný práce a výziev. Popri navrhovaní a inštalovaní rôznych bezbariérových prístupov (pomocou výťahov na schody, zdvihákov do áut, pomôcok pre imobilných a i.), ktorými sa snažíme zjednodušiť a spríjemniť život, sme sa zúčastnili aj 8. ročníka výstavy potrieb pre seniorov SENIOR EXPO 2019

 

Zdvíhacie zariadenia pre imobilných

 

Ako vidíte, v roli vystavovateľa sme na trenčianskom výstavisku záujemcom predviedli viaceré stoličkové výťahy (najväčší záujem upútal sedačkový výťah FreeLift), pásový schodolez Roby T09, kolieskový schodolez, či stropný zdvihák HumanCare.

 

Zdvíhacie zariadenia pre imobilných

 

Výhodou takýchto výstav je, že si môžete množstvo produktov vyskúšať „na vlastnej koži“ a pýtať sa na otázky či prípadné nejasnosti, ktoré Vám popri ich používaní a obsluhovaní zídu na um priamo odborníkov. 

 

Zdvíhacie zariadenia pre imobilných - Stoličkový výťah

 

Zvíhacie zariadenia pre imobilných a seniorov zaujali rozhodne najviac

Návštevníci podujatia sa prevažne zaujímali o zdvíhacie zariadenia pre imobilných, plošiny na schody, výťahy na schodya celkovo o pomôcky pre imobilných, ktoré prevažne využívajú tak osoby ZŤP ako aj seniori. Mnohí sa taktiež pristavili a radili sa, aké produkty (stoličkové výťahy, zdvíhacie plošiny, zariadenia pre imobilných) by mohli aplikovať v prípade špecifických podmienok, ktorými ich príbytky disponujú. 

 

Zdvíhacie zariadenia pre imobilných

Ak si neviete rady, nevešajte hlavu a ozvite sa nám. Máme dlhoročné skúsenosti, čo-to sme už povymýšľali. Určite spolu prídeme na vhodné podporné riešenie aj Vášho problému. 

Tešíme sa na Vás!

Tím Velcon

Povedali o nás