Poskytujeme bezbariérové riešenia, to však nie je všetko

Bezbariérové riešenia od Velconu aj so Servisom zdvíhacích zariadení pre imobilných

Poradenstvo

Pre mnoho ľudí je firma Velcon zafixovaná ako poskytovateľ bezbariérových riešení.

Hoci je tento názor správny, ani zďaleka nevystihuje všetko, čo pre svojich zákazníkov robíme. Inštalácia stropného zdviháka, schodolezu alebo schodiskovej plošiny je len jedna fáza v celom projekte bezbariérovosti. My sa však chceme podieľať na všetkých.

 

Čo pre to robíme?

Ešte predtým, ako dôjde k samotnej inštalácii a realizácii bezbariérového projektu, je nutné urobiť viacero vecí. Už v tejto prípravnej fáze sme vám plne k dispozícii. Radi vám poradíme, ako získať peňažný príspevok od ÚPSVaR na kúpu zdvíhacieho zariadenia, ale vysvetlíme aj iné možnosti financovania zdvíhacieho zariadenia pre imobilných.

Ponúkneme vám najširší sortiment zdvíhacích zariadení na slovenskom trhu a bezplatne vás odvezieme skontrolovať si vybraný produkt do domácnosti, v ktorej sa reálne používa. No a nakoniec pre vás celý projekt bezbariérového riešenia vypracujeme úplne zadarmo. Ak vás presvedčíme o svojich kvalitách, môžeme sa pustiť do samotného projektu.

Vďaka pätnástim rokom na trhu a tisíckam úspešných realizácií vedia naši odborníci šikovne zhodnotiť každú stavbu a vybrať to najjednoduchšie a najefektívnejšie riešenie. Bezbariérové prístupy vytvárame v rámci domu alebo bytu, pri prekonávaní schodov aj pri nastupovaní do auta. So všetkými týmito oblasťami máme množstvo skúseností a preto sa môžete spoľahnúť na skutočne kvalitnú prácu.

S realizáciou projektu alebo inštaláciou zdvíhacieho zariadenia pre imobilných však naša starostlivosť nekončí. Práve naopak. Vďaka najširšej servisnej sieti máme svojich ľudí v každom regióne na Slovensku. Vieme tak garantovať nonstop servis pri akejkoľvek poruche každého nami inštalovaného produktu. Výpadok alebo porucha týchto zariadení dokáže veľmi znepríjemniť a sťažiť život telesne hendikepovaných ľudí, preto je náš dôraz na rýchlu opravu taký veľký.

Mapa servisnej siete Velcon

Ak máte záujem informovať sa o našej ponuke, získať informácie z oblasti bezbariérových projektov alebo nechať si vypracovať bezbariérový projekt, pokojne nás kontaktujte na našej bezplatnej infolinke 0800 199 060. Radi vám odpovieme na všetky vaše otázky.

Povedali o nás