Oslava našich pätnástych narodenín nekončí! Máme pre Vás ďalšie darčeky

Oslava - Velcon výročie

Info spravodaj

Velcon má 15 rokov! Je to krásne, okrúhle číslo. A hoci väčšinou dostávajú dary oslávenci, rozhodli sme sa urobiť výnimku a obdarovať my Vás.

Koniec koncov, rozdávať radosť a pomáhať sa usilujeme už od našich začiatkov, tak prečo nie aj teraz?

U nás vo Velcone sme si istí dvoma vecami – kvalitou produktov, ktoré ponúkame, a našim profesionálnym prístupom. Nie je to samochvála, jednoducho len vieme, že veci robíme na 100 %, a preto nemáme dôvod si neveriť. Aj kvôli tomu sme sa rozhodli predĺžiť záručnú dobu na stoličkové výťahy Xclusive, stropný zdvihák Luna a zvislé plošiny (výťahy pre imobilných) Aritco. V prípade prvých dvoch produktov záručnú dobu rozširujeme na 5 rokov, zvislá plošina Aritco bude v záruke dokonca 10 rokov. S rozšírenou zárukou tak naši klienti môžu bez obáv využívať pomoc týchto zariadení.

 

 

V prípade akejkoľvek poruchy alebo poškodenia sme pripravení nastúpiť na opravu našich zariadení do 24 hodín od momentu, kedy nás kontaktujete. Usilujeme sa skrátiť nepríjemný čas bez týchto pomocníkov na minimum. Možno sa to zdá ako maličkosť, ale verte nám, nie je. Pre ľudí, ktorí sú v živote odkázaní na bezbariérový prístup, je veľmi dôležité vedieť, že sa môžu spoľahnúť na zariadenia uľahčujúce im každodenný život. A v prípade ich poruchy zase na to, že im čo najrýchlejšie niekto pomôže. Pre nás je zase dôležité vedieť, že naše produkty sú v každej situácii plne funkčné a pripravené pomáhať. Veď napokon, keby sme túto istotu nemali, keby sme neponúkali len to najlepšie, vydržali by sme na trhu už 15 rokov?

Tešíme sa na ďalších skvelých ľudí, ktorých pri našej práci stretávame mnoho. Dodávajú nám energiu a chuť pokračovať v tom, čo robíme. Na ďalších 15 rokov s Vami!

 

Velcon - 15. rokov

Povedali o nás