Pozývame Vás na výstavu NON-HANDICAP 2017

Firma a jej aktivity

V bratislavskej Inchebe sa každoročne koná zaujímavá udalosť a my budeme jej súčasťou.

Ide o zdravotnícke výstavy Slovmedica a Non-Handicap, ktoré prinášajú najnovšie informácie z oblasti zdravotníctva a zdravotníckych pomôcok, technológií a prístrojov. Ako najväčší slovenský dodávateľ bezbariérových riešení na tejto akcii nesmieme chýbať. Ak sa chcete dozvedieť, čo pre vás v budúcnosti chystáme, určite sa 7. októbra zastavte.

 

O aké novinky sa s vami podelíme?

Schodiskové výťahy
 

Jednou z najhorúcejších je schodisková plošina našej vlastnej výroby s názvom Stella, ktorú čoskoro uvedieme na slovenský trh. Okrem nej však máme prichystanú aj schodiskovú sedačku Xclusives päťročnou zárukou a stoličkový výťah Acorn, ktorého vodiaca koľaj je založená na šikovnom stavebnicovom systéme. Príďte sa pozrieť aj na zdvihák do auta Autochair, na ktorý máme množstvo pozitívnych ohlasov. Dozviete sa tu aj mnoho zaujímavých a užitočných informácií o našich produktoch a službách.

Bezbariérové vlaky 
 

Pricestujte bezbariérovými vlakmi

Potešil nás aj ústretový prístup ŽSSK, ktorá na spomínaný dátum 7. októbra zabezpečila do rýchlikov na trase Košice – Žilina – Bratislava a späť a Banská Bystrica – Levice – Bratislava a späť vozne pre cestujúcich ŤZP. Viac informácii o odchodoch vlakov a registrácii k preprave nájdete na priloženej webovej adrese: http://bezbariery.webnode.sk/l/prihlaska-ucastnika-vystavy-slovmedica-non-handicap-v-bratislave/

Či už prídete autom alebo vlakom, určite sa zastavte v našom stánku, veď práve kvôli vám sa na výstavu chystáme. Radi vám predvedieme naše produkty a zodpovieme vaše otázky v priateľskej atmosfére pri kávičke. Tešíme sa na vás!

Povedali o nás