Inštalovali sme schodiskovú stoličku v zdravotnom stredisku v okrese Vranov nad Topľou

Schodisková výťah do bytovky

Firma a jej aktivity

Okrem inštalácií v súkromných bytoch a domoch ŤZP a imobilných, častokrát inštalujeme zariadenia aj vo verejných organizáciách a strediskách. Veľmi nás to teší, pretože zariadenia ako stoličkové výťahy, schodolezy alebo ďalšie vedia verejnú budovu sprístupniť viacerým imobilným osobám a tým im dať rovnaké šance na užívanie verejných priestorov ako zdravým osobám. 

Výťah na schody pre imobilných

Zdravotné stredisko v okrese Vranov nad Topľou bolo doteraz stavebne a architektonicky neprispôsobené pre imobilné osoby. Budova má niekoľko poschodí a teda aj viacero schodov, ktoré spôsobujú imobilným osobám tie najväčšie prekážky a problémy. Bez stavebných úprav a zásahov sme navrhli riešenie, ktoré bolo prispôsobené na mieru typu a dĺžky schodiska v stredisku. Výťah na schody vo forme stoličky a otočnej koľajnice, vďaka ktorej sa ťažko zdravotne postihnutý dostane na ďalšie poschodie v sede a bez akýchkoľvek väčších problémov. 

Inštalácia stoličkového výťahu

Stoličkový výťah postavený na modulárnom systéme

Schodiskový výťah sa montuje spolu s modulárnym systémom koľaje z univerzálnych dielcov, preto ich vieme prispôsobiť na rôzne typy schodísk a to aj ak ide o schodiský so zákrutami alebo viacerými poschodiami. Výhodou je naskladnenie zariadenia, dodávka tohto typu schodiskovej sedačky Acorn 180 je možná ihneď a samotná montáž je veľmi rýchla. Zariadenie Acorn 180 získalo ocenenie ,,Zlatá Incheba“ ako najlepšie hodnotené zariadenie. Výhodou zariadenia je ako sme spomínali vysoká miera prispôsobenia rôznym typom schodísk a potrebám, a to vďaka špeciálnemu tzv. stavebnicovému systému koľajníc. 

Acorn 180 - Stoličkový výťah pre imobilných

Viac informácií o zariadení Acorn 180 si môžete prečítať v zozname bezbariérových produktov na našej stránke a ak máte akékoľvek otázky, tak sa nám neváhajte ozvať.

Povedali o nás