Inštalácia stropného zdviháku HUMAN CARE s prepojením viacerých miestností

Produkty

Medzi najpoužívanejšie zariadenie pre ŤZP z kategórie stropných zdvihákov patrí zariadenie s názvom HUMAN CARE. Jeho využiteľnosť je veľmi široká a doporučujeme ho prevažne osobám s väčším postihnutím, alebo svalovou dystrofiou, ktoré majú problémy pri presúvaní a pohybe.  

Výnimočné vlastnosti stropného zdviháku Human Care

Stropný zdvihák HUMAN CARE je možné využiť hlavne doma, ako najlepšiu pomôcku pri presune imobilnej osoby z postele na vozík, do vane, na záchod alebo kdekoľvek je to potrebné a žiadané. Vďaka stropnému zdviháku sa mobilita pacienta výrazne zlepší a je možné a jednoduchšie, aj s pomocou asistenta alebo opatrovateľa, presúvať imobilného po byte či dome. Okrem funkcie presunu imobilnej osoby stropný zdvihák dobre pomáha aj pri nácviku chôdze pacientov pri rehabilitácii. 
 

Ukážky z nedávnej inštalácie zariadenia

Stropný zdvihák sme ako riešenie presunu imobilnej osoby nainštalovali aj u našej klientky. Požiadavkou bolo portálové riešenie, ktoré pokryje celú plochu miestností,  ako obývacej izby, tak aj toalety a kúpeľne. Nosnosť zdviháku je od 220 do 300 kg. Samotné zariadenie sa montuje a upevňuje do stropu, prípadne do bočných stien. Tým ušetrí akékoľvek miesto na zemi, čo uľahčuje pohyb všetkých osôb v domácnosti. Upevnenie zariadenia je do tzv. bielych minimalistických koľajníc, ktoré sa dokonale ladia s bielym stropom a nepôsobia rušivo. Samotné kolajnice sa dajú medzi miestnosťami spojiť a zárubne nepotrebujú úpravu, lebo sa dajú prekonať tzv. prehupom, čomu tak bolo aj v prípade nášho klienta. Konečná montáž je vždy individuálna a záleží od samotných možností v danej miestnosti a potrieb imobilného. 
 

Stropný zdvihák pre imobilných - Human Care
 

Stropný zdvihák - Kúpelňa
 

Výhody stropného zdviháku pre imobilných

Stropný zdvihák HumanCare má niekoľko nespochybniteľných výhod. Zabezpečuje dôstojnú a jednoduchšiu manipuláciu s imobilnou osobou. Je možné ho prispôsobiť svojej domácnosti na viacero miestností zároveň, a to aj vďaka prehupom cez zárubne bez stavebného zásahu. K zdviháku patrí aj vak, v ktorom sa imobilná osoba môže priamo kúpať alebo presúvať priamo na toaletu. Zdvihák má nerušivý dizajn, ktorý je upevnený na strop a tým šetrí priestor miestností.  

Sami vidíme aj pri jednotlivých inštaláciách, ako je zariadenie HUMAN CARE nápomocné a ako dokáže uľahčiť a zjednodušiť život pri, pre niekoho, bežných činnostiach. 
 

Zaujíma vás cena stropného zdviháku?

Ak by ste mali záujem o konzultáciu, poradenstvo, alebo zistiť presnejšiu cenu za takýto typ projektu, tak sme tu pre vás. Vieme sa dohodnúť a prídeme k vám celkom bezplatne a zmeriame a navhrneme vám to najlepšie riešenie. 
Stačí keď nám zavoláte na našu známu bezplatnú infolinku.

Povedali o nás