Šikmá schodisková plošina EXTREMA SLIM

Šikmá schodisková plošina Logic

Produkty

Schodiskový výťah pre imobilných LOGIC je Vám už známy. Avšak vedeli ste, že táto skvelá plošina existuje aj v prevedení „do zákrut“? Áno, šikmá schodisková plošina SLIM...

Šikmá schodisková plošina SLIM je určená na viacramenné schodiská s možnosťou parkovania v dolnej či hornej stanici formou zákruty. Tento typ je teda porovnateľný so schodiskovým výťahom typu V65. Avšak nie vo  všetkom. Plošina pre imobilných SLIM má tzv. lanový pohon
 

Motorická časť teda nie je súčasťou telesa schodiskovej plošiny, ale nachádza sa v hornej stanici. Na konci vodiacej koľajnice je umiestnená rozmermi subtilná strojovňa, ktorá navíja lano a to umožňuje tak pohyb plošiny SLIM. Samotné teleso schodiskovej plošiny bez motorickej časti je veľmi tenké, vďaka čomu je možné inštalovať tento schodiskový výťah aj na veľmi úzke schodiská. V slovenských podmienkach sa stretávame často krát so schodiskami v starších tehlových bytovkách kde šírka schodiska je len niekde okolo 1m. Od teraz sme opäť o krok pokročili v prinášaní nových riešení pre slovenského klienta tak, aby sme dosiahli bezbariérovosť ako je vo vyspelých štátoch Európy.  


 

Veľkou devízou šikmej schodiskovej plošiny SLIM je, že v istých prípadoch je možná inštalácia aj po tzv. vonkajšej strane schodiska (negatívna zákruta), čo je jej bezkonkurenčná vlastnosť. Znamená to ďalšie možnosťi debariérizácie aj zložitých a extrémnych schodísk so schodiskovými plošinami, z čoho priamo  vyplýva uspokojenie požiadaviek viacerých z Vás, našich budúcich, či existujúcich klientov.

Ak Vás plošina Logic SLIM zaujala, zavolajte nám na naše bezplatné číslo 0800 199 060 a dohodnite si obhliadku priamo na plánovanom mieste inštalácie a ukážeme Vám potenciál tohto riešenia.

Povedali o nás