Ako zdvíhať imobilného pacienta a ako na starostlivosť o blízku osobu?

Ako zdvíhať imobilného pacienta a ako na starostlivosť o blízku osobu?

Poradenstvo

Pomerne často sa na nás obraciate s vyhľadávaním informácií súvisiacich práve s polohovateľnými posteľami, antidekubitnými matracmi a podobne.

Zaujímajú vás témy, ako zdvíhať imobilného pacienta a ako zvládnuť starostlivosť o blízku osobu? Práve týmto témam sa v najbližšom období budeme ešte intenzívnejšie venovať. Záleží nám skutočne na tom, aby ste na našej stránke našli to, čo je pre vás podstatné. Aby ste našli všetko na jednom mieste.

Vy sa pýtate...

Zaznamenali sme, že sa pomerne často dopytujete po spôsoboch, ako zdvíhať imobilného pacienta, ako prebaliť ležiaceho, ako sa starať o človeka, ktorý je pripútaný na lôžko. A vôbec, aké matrace zvoliť, aby u človeka nevznikali preležaniny? Ako si z ponuky vybrať a ako pri výbere postupovať?

Okrem toho, že vám vždy veľmi radi poradíme (sme tu pre vás vždy na našej bezplatnej infolinke 0800 199 060), vám chceme priniesť sumár toho najdôležitejšieho.

 My odpovedáme...

Rozhodli sme sa, že si pre vás v dohľadnej dobe pripravíme článok, v ktorom budú odpovede a rady na tieto a obdobné otázky, ktoré sú pre vás život priam žiaduce.  Posnažíme sa dať na jedno miesto všetky dôležité informácie, aby sme vám ušetrili čas a energiu pri zisťovaní si týchto životne dôležitých problémov.

 

Na čo sa zameriame?

Polohovateľné postele?

Vedeli ste, že polohovateľných posteľ existuje viacero druhov? Rovnako tak antidekubitné matrace, ktoré sa delia na aktívne (s kompresorom, resp. elektrickou pumpou) a pasívne (penové). Ktorý vám bude viac vyhovovať, závisí od viacerých faktorov. Určite je dobre detailne si prezrieť našu ponuku a nechať si poradiť našimi pracovníkmi.

Na eshope pri našich produktoch nájdete aj bližšie informácie o rôznych typoch matracoch, z ktorých si môžete vybrať. Závisí len a len na vašej preferencii.

Výhodné kombinácie

Radi by sme vám predstavili túto zaujímavú ponuku, kde sú nakombinované produkty, ktoré sú jednak konkurencieschopné, a zároveň disponujú svojou žiadanosťou, atraktivitou a efektivitou.

Naša prax ukázala a potvrdila, ktoré kombinácie produktov hrajú ozaj „prim“, a tak sme ich už vopred navolili tak, aby ste boli spokojní a mali hneď k dostupnosti práve to, čo potrebujete. Určite neváhajte navštíviť našu stránku, kde nájdete postele už s konkrétnymi doplnkami.

Máme pre vás pripravenú aj cenovo zvýhodnenú top ponuku na trhu pri kobinácii týchto troch produktov.

 

Ako mať bezbariérovú domácnosť?

Ak máte vo svojej domácnosti imobilného človeka, resp. je niektorý z vašich blízkych na invalidnom vozíku alebo má problémy s chôdzou či presunom, iste ste sa zamysleli nad tým, ako vašu domácnosť prispôsobiť tak, aby bola čo najlepšie prispôsobená jeho každodenným potrebám.

Krok po kroku

Iste, nutné je zväčša prerobiť celú domácnosť, ale dobré je začať zmenami, ktoré sú najpotrebnejšie. Možno práve praktický stropný zdvihák pre imobilných vie dopomôcť k jednoduchšiemu presunu. Na mysli máme práve zdvihák na osobnú hygienu a presun na lôžko.

Ak ste čo i len čiastočne imobilný, nutné je zamyslieť sa nad celkovou debarierizáciou. Presuny z domu riešiť práve pomocou stoličkových výťahov, pri bežných úkonoch využívať debarierizačné vychytávky, ako napr. madlá.

Alebo čo tak siahnuť po toaletných stoličkách, nadstavcoch na toalety alebo sedačkách do sprchy, ktoré sú u nás bežne dostupné? Sme presvedčení, že z našej ponuky si zaiste čosi vyberiete.

Ako na bezbariérovú domácnosť?

Všetky podrobné informácie, tipy, návody a upresnenia pomôcok a produktov nájdete v našom nedávnom článkom, kde sa venujeme celkovej vybavenosti vašej bezbariérovej domácnosti.

Čo všetko prispôsobiť, zakúpiť a prerobiť tak, aby ste vašu domácnosť mohli nazvať skutočne bezbariérovou.

 

Vždy pre vás

Nech máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať na našej bezplatnej infolinke: 0800 199 060, alebo nám napíšte na náš email: velcon@velcon.sk

Potrebujete poradiť? Neviete sa rozhodnúť? Nerozumiete popisom pri produktoch. Máte pri výbere správnej pomôcky chaos? Ozvite sa nám, chceme vám so všetkým pomôcť a nájsť pre vás pomôcku, ktorá vám zjednoduší život.

Povedali o nás