Konfigurátor pomôcok a zdvíhacích zariadení pre imobilných

Firma a jej aktivity

Sme radi, že vám môžeme predstaviť ďalšiu z našich úžasných noviniek, ktorá má za úlohu prinesieť nový spôsob orientácie v téme bezbariérovosti.

Chceme vám pomáhať, byť vám neustále na blízku, a preto prinášame nové moderné riešenia, ktoré zjednodušia životné situácie jednotlivcom, inštitúciám či akýmkoľvek zariadeniam. Ide doslova o unikát, ktorý vám pomôže nájsť to, čo hľadáte a v danej životnej situácii nevyhnutne potrebujete.

Ako to vlastne celé funguje?

Ide o jednoduchý princíp a spôsob, vďaka ktorému vám pomôžeme vyhľadať pomôcku či zdvíhacie zariadenie, ktoré potrebujete. Sú to naozaj jednoduché kroky, ktoré vám radi priblížime:

  1. Najskôr si vyberiete kategóriu, o ktorú máte záujem. Môže ísť napríklad o skupinu stoličkové výťahy, stropné výťahové systémy či iné.

  2. Následne si vo vami zvolenej kategórii navolíte vlastnosti, ktoré vyhovujú vašim potrebám a požiadavkám (napr. či ide o interiér alebo exteriér, aký typ schodiska máte, nosnosť, dodanie, výkon a pod.).

  3. Po zvolení si všetkých vami preferovaných vlastností vám systém na základe algoritmu, resp. prepočtu ponúkne ideálny produkt z nášho portfólia.

  4. Na základe tohto “ideálneho produktu” si viete viac prečítať a dozvedieť sa o danom produkte, ktorý vám pravdepodobne bude vyhovovať. Dostane sa k tomu, čo ste hľadali.

Konfigurátor šetrí čas

Tento unikátny nástroj je veľmi nápomocný aj pre nás samotných. Vďaka čomu vám dokážeme za pomoci presnejších informácií o potenciálnom projekte rýchlejšie reagovať a priniesť vám cenovú ponuku na mieru.

          

Na blízku

Túto novinku sme navrhovali pre vás, aby sme k vám mali bližšie a mohli vám aj takýmto spôsobom prinášať nové a moderné spôsoby pomoci. Vyskúšanie konfigurátora vás nič nestojí, zaberie vám zopár minút vášho času, ktorý môže priniesť želaný efekt, ktorým je nájdenie ideálneho produktu pre vás.

Kontaktujte nás

Rovnako nezabúdajte, že neustále sme tu pre vás aj na emailovej či telefonickej linke, ktorá je zadarmo. Preto sa nám neváhajte ozvať, radi vám akokoľvek poradíme, pomôžeme s vybavím príspevku či nájdením porduktu, ktorý v danej situácii potrebujete.   Sme tu vždy pre vás. Kontaktujte nás cez email: velcon@velcon.sk , alebo nám volajte na bezplatnú infolinku 0800 199 060.

Povedali o nás