Štastný domov s Velconom (relácia na televízii Markíza)

Info spravodaj

Relácia Šťastný domov na Markíze nemôže byť pomenovaná príhodnejšie. Tvorcovia si vyberajú rodiny, ktoré sa boria s finančnými alebo zdravotnými problémami, a prostredníctvom sympatickej Janky Hospodárovej a najmä usilovnej partie stavbárov sa im snažia pomôcť.

Ako? Kompletne im prerobia domov. Dokážu tak týmto rodinám prinavrátiť pocit dôstojnosti a nájsť cestu späť do normálneho života. Preto sa veľmi tešíme, že sme sa tiež stali súčasťou tohto projektu.

V jednej časti relácie sa svojho šťastného domova dočkala aj rodina Kelemenovcov. Jednoduchý príbytok, ktorý zúfalo volal po celkovej rekonštrukcii, nebol na pohodlné bývanie vhodný už na prvý pohľad. Prekážky však kládol najmä 16 ročnému Kristiánovi, ktorý kvôli svalovej dystrofii musel bojovať s každým schodom, nehovoriac o stiesnenej a absolútne nevyhovujúcej kúpeľni.

O lepšie využitie priestoru domu sa zaslúžila partia stavbárov, Velcon zase zabezpečil bezbariérovosť, nevyhnutnú pre zhoršujúci sa Kikov stav. Ako praktický dar rodine Kelemenovcov sme na schodisko pred vstupnými dverami nainštalovali zdvižnú plošinu, vďaka ktorej sa môže Kiko jednoducho premiestňovaťmedzi domom a priľahlým dvorom.

Radosť v očiach rodiny, ktorá sa vrátila do nového domova, bola určite zadosťučinením pre všetkých, ktorí sa na projekte podieľali. Pre Velcon takisto. Práve takéto projekty, pri ktorých sa pomáha tým, ktorí to naozaj potrebujú, nám dávajú najväčší zmysel, a preto sa na nich radi podieľame. Nielen Kikova rodina totiž potrebuje bezbariérovú domácnosť.

Ak máte záujem o tento, alebo podobný produkt, neváhajte a kontaktujte nás na bezplatnej infolinke 0800 199 060. Radi vám vypracujeme bezplatný projekt na mieru.

Povedali o nás